hezy!
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
hezkej snorlax :-)
já dnes byla na štvanici pro totodajly a na hlavaku pro sunkern a jeste jsem se tahla pro cosi do zahrady kinskejch, ale to neco tam nebylo. tak jsem si vyvinula kindru a cestou domu po nabřeží vytočila další dragon scale. z vejce se mi vylíhnul vulpix a ponyta, zas žádná tangela, sakra...
Nejak se nam to vlakno propada do hlubin, tak ho trochu poposoupnu dopredu: na hlavaku zirafa a na kampe totodile
Ja sem chtela nahazet fotky z VVT (ten warhammer, co jsem se na nej ptala a akce Velmi Valentynsky Turnaj), ale prisla jsem o napajeni notebooku :/ tak se k nim aktualne nemuzu dostat
Já jsem teď taky celkem spokojená. Včera hned dva rejnoci - jeden z vejce a druhý v zápětí chycen, pak Bayleef a hlavně sunstone na evolve!
A ve Stodůlkách je asi jeden speciální pokéstop, při každém vytočení fialové vejce. Takže o jarních prázdninách budu mít s čím chodit. A dohrabala jsem se na lvl32.
když já poslední dobou vůbec nestíhám popřípadě nemůžu ven:-( takže bych potřebovala asi pět lucky egg, ale nemám na ně, na gymy vůbec neni kdy, drobotinu nachytanou mám, ale z těch nových teda žádná sláva
Lucky eggs už nekupuju. Je mi celkem jedno, jak dlouho jsem na stejném levelu. Teď jsem akorát musela odměny za level z části povyhazovat, protože mi bylo líto přijít o týdenní bonus.
V nejbližším gymu, kde se to celkem střídalo, takže jsem si skoro každý den aspoň těch deset coinů vydobyla, od pondělka dřepí marcipán 3000+. Není šance sama tu potvoru odstřelit.
Jupí! Na první míč! A to psali, že je téměř nechytatelný
Tu frustraci naprosto chápu :)
Ale cokoliv tě přivede zpět k Zaklínači je vlastně dobrý, ne? :D Já pořád neodehrála ani jeden datadisk, a to si všichni přísahají, jak je Blood and wine super.
Jinak, já jsem konečně dodělala celou kariéru v PC

Huuu, frajerka!!! Já jsem ještě pořád kdesi na medium úrovni, od ledna jsem to nepustila. :(
Zato teď mě úplně nadchla hra Night in the Woods, hraju ji už podruhé a co před pár dny vyšel soundtrack tak sjíždím i ten. To je tak dobře a vtipně napsaný, tolik dialogů!! Vizuál je taky moje krevní skupina a o hudbě ani nemluvím. Doporučuju všem, ideální víkendovka, za šest sedm hodin máte hotovo. :D
dnes mi vybehlo na yt toto video ako doporucenie na pozretie. je to strasne dlhe, kludne sa cez to da preklikat na zaver ale vysledok j celkom pekny. https://www.youtube.com/watch?v=TsSaE9g1Y1w
a pritom takova blbost ![]()
Hele, máte někdo trochu přehled o pražských únikovkách? Chtěla bych něco pro patnáctiletýho kluka (+možná o něco mladšího bráchu), myslím, že ještě nikdy na žádné exitgame nebyl.
Prehled bude mit MP Pinot noir. Ja jsem byla na jedny - Dum smutku v Kobylisich. Nebyla spatna, pro 15 let kluka bych rekla, ze dobry. Obtiznost tak stredni? ale nemam srovnani.
Na Pinot si tajně myslím
ale říkala jsem si, že než se přihlašovat na MP (probůh, jaký mám vlastně heslo?), tak to napřed zkusím tady.
Jak se hazej toceny pokebaly? Ja ty pisisvory tocenym jaktezivo nechytnu. Kdyz ho roztocim hodne, tak moc zahejba, kdyz malo, tak mi ho jako tocenej nezapocita...
se obávám že to neumím vysvětlit, jen ukázat:-P musíš ho hodit do strany, ale jako bumerang, takovým zpětným tentononc:-) a jen krátkej hod, tak cca do třetiny displeje, ne dlouhej tah - ten letí dycky mimo. zatím to teda umím jen na ty mrchy co jsou blízko, na ty dál ještě nemám správnej odhad. ale to pude!:-))
Hele, máte někdo trochu přehled o pražských únikovkách? Chtěla bych něco pro patnáctiletýho kluka (+možná o něco mladšího bráchu), myslím, že ještě nikdy na žádné exitgame nebyl.
Mně by se na začátek líbil asi Starý svět v Karmelitské, nemá sice žádný jednotící příběh, ale jsou tam takové pěkné smysluplné rébusy, byli jsme v ní jako v první a i zpětně ji hodnotím jako dost povedenou. Druhá možnost je Enigma u I.P. Pavlova, příběh je zasazený do 2. světové a kradou se plány ponorky. Třetí, co mě napadá, jestli mají kluci rádi fyziku, je Archimédovo tajemství, je tam jeden prvek, co by se jim mohl hodně líbit. Mě zas tak nenadchala, ale já fyziku nemusím.
Jedna z nejlíp hodnocených je Golemova skrýš, tam jsem se zatím nedostala, ale ohlasy jsou super. A jestli to kluky chytne, tak jako jedna z nejlepších mi přišla Locked in Prague (Heydrichiáda), má super příběh, ne úplně snadné úkoly a hlavně se jim daří dobře budovat atmosféru - na začátek si ale myslím, že by mohla být dost těžká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)