Candance ale i výsuvná digestoř potřebuje odtah do komína, který je jen tam, kde je teď umístěná ta na obrázku.
design a architektura
Jiná Realita a prec nechces na te druhe stene horni skrinky? (jako ja horni skrinky nemam rada, ale ty jsi rikala, kolik potrebuejs uloznych prostoru a vyresilo by ti to problem obkladu i svetla)
Potrefenáhusa měli jsme podobnou kredenc po prababi a strejda to dal do kůlny na nářadí (asi je tam dodnes)
barbucha Do paneláku to moc není, no, i sem je to velký, Von je ten dům malej a má nízký stropy, ale je myslím z r. 31, tu kredenc tak tipuju na 20.leta asi
Magráta Máme, jakoby, ale nemáme na to zatím peníze - navrch u nás je docela problém se shodnout a u mě přes tu kuchyň moc nejede vlak, mám dost konkrétní představu. Navrch muž tu ikeu nějak nemá rad, furt mi tu vypráví, jak je to drahej aušus a ze v asku nebo scontu maj to samy....no nemaj, kde by se to tam vzalo???
Teď jsme byli něco řešit u kamarádky, jejíž muž se učí truhlarem, a ten se mu to snažil vysvětlit, ze na 1 metr kuchyně se pocita cca 10 tisíc a ze on za cenu ikey nakoupí leda tak materiál...
pokusim se ten navrh vyhrabat z nejakyho ntb, moje zařízení s ikeou nějak nespilupracujou....a hlavní problém, nevejde se sem pak ta moje bílá kredenc :-(
asko a sconto je děs, i mobelix, už tam ani nechodím ani neprohlížím letáky
Magráta To je častý, můj strejda má v ty naši po prababicce taky někde na chalupě šrouby a barvy
baltik protože mi všichni říkají, že to bude děsný, a já jsem zjistila, že asi fakt bude.
Jiná Realita Máme digestoř Cata /typ už nevím/, strop sice ne nízký, ale klenutý, takže by se nám bez úprav taky nevlezla. Ten nerezový kryt odtahu je seříznutý na nižší. To by u vás nešlo?
Když už jsem to fotila, tak jsem vzala i tu polici a světlo na zdi, o kterých jsem tu psala.

Potrefenáhusa milujem tvoj kredenc
notna Moc hezky a lampicka bozi
Jiná Realita nieco taketo? Odtah do komina alebo filter podla vyberu. Ja som spokojna, ale o taka ako dala Potrefenáhusa

Potrefenáhusa Děkuji, to mě moc těší.
Proč to ale mám modrý, když je to celé bílé?... Já jsem fakt marná s tou technikou.
Potrefenáhusa Tak jasně že je potřeba vykopat ty Asko-Sconto krámy
Obě ty kredence jsou krásný a mám dojem, že k vašemu domku naprosto ladící.
notna mas to velmi pekne
Potrefenáhusa
Zrovna jsem ti chtěla navrhnout, abys kredenc přesunula do obýváku, tak nic no...je krásná! Líbí se mi asi i víc, než ta "známější" se zakulacenými rohy, i když pro tu mám taky slabost....já koupila byt s takovou, ale už jsem ji trochu předělala :-)

Jiná Realita hore ten kominik na digestore je skrateny a komin je asi pol metra bokom odtial a takou rurou ohybnou v stene predlzeny
Garfie krasny kusok.
Ja vam baby asi zavidim ![]()
spomenula som kredenc na terasu a tento tyzden ma tam cakal muzom vyrobeny. Ehm asi pekne ale predstavovala som si mieco ine. Teraz este tu stenu za tym tak hadam sa ma spyta ako by som tl chcela. Uz je dlho doma ![]()

Janulik03 Ale šikovnej je, to se musí nechat ![]()
andulka01 to nepopieram, vlastne mu nemam ani co vytknut
len sa snazim nevraviet nahlas co este chcem
iste si videla jeho verziu fontanky, ze?
Janulik03 JJ, něco jsem tu zaznamenala
Já se teda taky musím trochu krotit v přáních, sambo má volno a neumí nicnedělat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)