barbucha v brně:-) ale viděla jsem i kdekterýho pražáka co neumí držet nůž. a jíst slušně vidličkou mě naučil až Špaček (a hlavně mě motivoval můj muž, kterej je asi jedinej "obyčejnej" člověk kterýho znám a umí to)
Přiznání
pecka Moc se na tebe těším, přijeď kdykoliv :-).
999 a mozem do toho salonika potom nakuknut aspon klucovou dierkou? ![]()
Janulik03 Ne, ty tam musíš sedět od začátku a jist klidně rukama :-).
999 ze by?
Je to lakave a objednam si k tomu nejaku kavu mozno expressolungo a ladovym mliekom alebo nieco podobne ![]()
999 taky bych potřebovala dovzdělat. Co myslíte konkrétně spravnym držením příboru? Držet je jakoby shora, ne jako tužku? ![]()
viktorka_od splavu
Můj muž taky jí správně, to je prostě naučený v dětství....pamatuju, jak kamrádce zemřel dědeček, skoro v devadesáti, bývalý právník, takový hrozně noblesní pán. A nějaká paní na pohřbu vzpomínala, jak se v mládí přátelil s jejími rodiči a kdysi byli na chalupě, ona byla malá holka a pořád si hrála na princezny....a ten dědeček jí vysvětlil, že pokud chce být princezna, musí umět jíst správně příborem a naučil ji to...byly jí prý asi čtyři nebo pět let a mockrát za život si na něj vzpomněla. Bylo to hrozně hezké, ta paní měla kolem šedesáti....:-)
999 Super, připravím si něco o Marii Sklodovské Kurý ![]()
JankaM Střenky v dlaních, ukazováčky ze shora :-).
OliveOyl To se bude hodit :-).
999 ďakujem
Teším sa a sľubujem, že prídem.
999 užívám správně, nicméně jinak jsem řepák, připiš si mě na seznam![]()
Vilemina Moc ráda :-)
A vemte si vsechny ty cerny kolektivky a chci videt fotku!
999 a máš k tomu nejakú dobrú publikáciu, ako predprípravu? Mňa by zaujímala i nejaká história, ako sa pravidlá menili a tak.
Kokoska to by bylo docela dobrý(psycho)![]()
Jinak teď koukáme na art na Prokopa, nostalgie děsná!
999 taky se hlasim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)