To je jasný, že pracovní poměr lze ukončit dohodou, samozřejmě oboustranou, ale myslím, že je úplně jedno jak to ukončili. Proč by měl ten co to natočil mít strach, jako z těch vypatlanců?
Pravé české i světové peklo
Jo, z kamarádů té křehké dívky.
Já bych neměla
Zřejmě, jako u mnohých jiných živočišných druhů, mají samečci nápadnější sekundární pohlavní znaky :-)
Á, chápem!
Viděla jsi ty samičky? Asi aby se mezi sebou rozeznali a nedošlo k nedorozumění. Přece jenom to " heads" v názvu nemá označovat přílišné používání této části těla.
njn....![]()
Se opakuju, ale.. ![]()
Ale tak jasně... nicméně jak říkám, dá se nařídit dlouhej rukáv a cajk. Kdyby to totiž měla na pupíku, tak o tom nikdo neví - ale stav bude furt stejnej: má hákenkrajc. Budou napříště svlíkat lidi, aby zjistili jestli na svým těle nemaj něco pohoršlivýho?
A trička se srpem a kladivem se budou v pohodě dál nosit, fuj!
Stejně si myslím, že v tomhle případě je vyhazov neoprávněnej. Dokud nebyla odsouzená, dejme tomu za propagaci nacismu... leda by to zdůvodnili třeba špatnou pracovní morálkou, zlodějnama atd., ale v tom případě s tím zas tetování nemá nic společnýho. Jak píše mutzi, taky si myslím že by se měla milá firma teď bát, aby to Máně neseplo a nehnala je k soudu.
síla, fakt. já doufám že to soudní dohru mít bude, a jsem na to hodně zvědavá...
Tak lepší výchozí pozici před volbami už by si pan Kobliha ani přát nemohl.
"Bude se za to muset (Sobotka) zodpovídat občanům," dodal (Babiš).
Prokristapána co si o sobě ten křivák myslí?! Že kvůli němu vzplane občanská válka?

Hudební výchova? Doufám, že k tomu má třeba ještě občanku, nebo přírodopis, to by byla švanda!
Čisto teoretická otázka: keď sa už niekto hlási k hnutiu skinheads, prečo si tie hlavy holia potom len samčekovia?
chacha, to bylo první, co mě napadlo při pohledu na slečnu v tom triku ![]()
Tipla bych si, že byla odejita " dohodou". Kaufland jako německý řetězec asi nechtěl, aby se to moc rozmazavalo. Jinak teda nechápu, že si toho někdo (manažer prodejny) nevšiml dřív...
a to já věřím, že i všimnul, ale nepřišlo mu na tom nic tak tragického a nevěnoval tomu zásadní pozornost (nebo prostě nemají lidi a berou i yettiho, s vytetovaným neslušným gestem na zadku).
tohle zdaleka není první hysterie podobného typu, kdy namachrovanec s novým mobilem něco někde nafotí, vylepí na zeď a pak z toho dělá aféru a vyděšené obchodní řetězce dělají rázné kroky, aby je nedejbože někdo nenařkl ze dvou největších zločinů dneška: diskriminace a nekorektnosti.
viz myslím MaS a kauza "maminka a šití".
nacismus neschvaluju opravdu ani omylem, ale tohle je úplně debilní, a ten chlap, co to natočil, je mrzák. pokud má někdo jakýkoli problém s něčím v prodejně, a má kus slušnosti v těle, tak první osloví manažera prodejny, když to nezabere, tak vedení, a potom, když má pocit, že se děje hrozná křivda, tak ať si teda spánembohem zveřejňuje, ale ne tak, aby byla v tomto případě ta žena identifikovatelná. je to prasárna a chlap se dle mého názoru akorát chtěl udělat děsně důležitým.
...a jestli chcete vidět, jak vypadá opravdová lůza v praxi, tak se skočte podívat na FB onoho uživatele Ký Bel, který prodavačku nabonzoval.
(aneb - můj předchozí příspěvek je 100% pravdivý, jak jsem následně zjistila).
Mne prijde v pohode, ale tohle neni o moc jiny nez co udelal chlapec![]()
myslíte odkázat na veřejný profil na internetu?
nebo nevím, co jste myslela?
Tak minimalne s tim doprovodnym hodnocenim nepochybne. Jenom tedy na doplnění, veřejné dehonestování tý blbky zcela schvaluju, to Kaufáč to vyřešil špatně.
Ale třeba je to nějaká hinduistka či tak podobně, s naprosto nevinnou svastikou ![]()
Osobně hlavně nechápu, jak za tetování můžou vůbec někoho vyhodit z práce! To je přece řešitelný už pouhým nařízením delšího rukávu například...
A za situace, kdy srp a kladivo jsou velkoryse povolený, mě při tom pomyšlení berou všichni čerti!
Barbucho, já se nedivím, vzhledem k tomu, že Kaufland je Německá firma, museli se nějak jasně vymezit..... Ono v Německu jsou logicky na ty hákové kříže o dost citlivější, četla jsem i o tom, že je třeba vymazávají z grafiky her a tak..... zakrytí by dle mého doporučili, kdyby je na to upozornily ostatní prodavačky/onis ami si toho všimli. Ale po rozmáznutí emdiis e jim fakt nedivím....
Jinak si teda myslím, že u nás by měl být přístup k srpu s kladivem stejný jak k hákovému kříži.
Tak lepší výchozí pozici před volbami už by si pan Kobliha ani přát nemohl.
Poslední dobou mám pocit, že si konkrétně ČSSD tak strašně snaží začít dělat kampaň, až z toho vzniká antikampaň. Jak někoho mohl takd ebilní krok napadnout
To už můžou Babišovi ty volby fakt naservírovat na zlatém podnose....
takže firma německého vlastníka nemusí dodržovat českej zákoník práce nebo co?
Mutziputzi "veřejně dehonestovat" pokladní z kauflandu, no to je opravdu hrdinství
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)