Pravé české i světové peklo

01. prosince 2016 11:05
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:37
Reakce na Krehutka:

To je jasný, že pracovní poměr lze ukončit dohodou, samozřejmě oboustranou, ale myslím, že je úplně jedno jak to ukončili. Proč by měl ten co to natočil mít strach, jako z těch vypatlanců?

Offline Krehutka blogger
3522 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:38
Reakce na Mutziputzi:

Jo, z kamarádů té křehké dívky.

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:41
Reakce na Krehutka:

Já bych neměla

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:42
Reakce na Isca:

Zřejmě, jako u mnohých jiných živočišných druhů,  mají samečci nápadnější sekundární pohlavní znaky :-)

Á, chápem!

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:42
Reakce na Krehutka:

Viděla jsi ty samičky? Asi aby se mezi sebou rozeznali a nedošlo k nedorozumění. Přece jenom to " heads" v názvu nemá označovat přílišné používání této části těla.

njn....

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:48
Reakce na Isca:

Se opakuju, ale.. 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 13:12
Reakce na barbucha:

Ale tak jasně... nicméně jak říkám, dá se nařídit dlouhej rukáv a cajk. Kdyby to totiž měla na pupíku, tak o tom nikdo neví - ale stav bude furt stejnej: hákenkrajc. Budou napříště svlíkat lidi, aby zjistili jestli na svým těle nemaj něco pohoršlivýho?

A trička se srpem a kladivem se budou v pohodě dál nosit, fuj!

Stejně si myslím, že v tomhle případě je vyhazov neoprávněnej. Dokud nebyla odsouzená, dejme tomu za propagaci nacismu... leda by to zdůvodnili třeba špatnou pracovní morálkou, zlodějnama atd., ale v tom případě s tím zas tetování nemá nic společnýho. Jak píše mutzi, taky si myslím že by se měla milá firma teď bát, aby to Máně neseplo a nehnala je k soudu.

síla, fakt. já doufám že to soudní dohru mít bude, a jsem na to hodně zvědavá...

Offline Krehutka blogger
3522 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 13:22
Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 13:36
Reakce na Krehutka:

"Bude se za to muset (Sobotka) zodpovídat občanům," dodal (Babiš).

Prokristapána co si o sobě ten křivák myslí?! Že kvůli němu vzplane občanská válka?

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 14:06

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 14:12
Reakce na Mutziputzi:

Hudební výchova? Doufám, že k tomu má třeba ještě občanku, nebo přírodopis, to by byla švanda!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 14:48
Reakce na slniecko:

Čisto teoretická otázka: keď sa už niekto hlási k hnutiu skinheads, prečo si tie hlavy holia potom len samčekovia?

chacha, to bylo první, co mě napadlo při pohledu na slečnu v tom triku 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 14:58
Reakce na Krehutka:

Tipla bych si, že byla odejita " dohodou". Kaufland jako německý řetězec asi nechtěl, aby se to moc rozmazavalo. Jinak teda nechápu, že si toho někdo (manažer prodejny) nevšiml dřív...

a to já věřím, že i všimnul, ale nepřišlo mu na tom nic tak tragického a nevěnoval tomu zásadní pozornost (nebo prostě nemají lidi a berou i yettiho, s vytetovaným neslušným gestem na zadku).

tohle zdaleka není první hysterie podobného typu, kdy namachrovanec s novým mobilem něco někde nafotí, vylepí na zeď a pak z toho dělá aféru a vyděšené obchodní řetězce dělají rázné kroky, aby je nedejbože někdo nenařkl ze dvou největších zločinů dneška: diskriminace a nekorektnosti.

viz myslím MaS a kauza "maminka a šití".

nacismus neschvaluju opravdu ani omylem, ale tohle je úplně debilní, a ten chlap, co to natočil, je mrzák. pokud má někdo jakýkoli problém s něčím v prodejně, a má kus slušnosti v těle, tak první osloví manažera prodejny, když to nezabere, tak vedení, a potom, když má pocit, že se děje hrozná křivda, tak ať si teda spánembohem zveřejňuje, ale ne tak, aby byla v tomto případě ta žena identifikovatelná. je to prasárna a chlap se dle mého názoru akorát chtěl udělat děsně důležitým.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 15:05

...a jestli chcete vidět, jak vypadá opravdová lůza v praxi, tak se skočte podívat na FB onoho uživatele Ký Bel, který prodavačku nabonzoval.

(aneb - můj předchozí příspěvek je 100% pravdivý, jak jsem následně zjistila).

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 15:57
Reakce na Jiná Realita:

Mne prijde v pohode, ale tohle neni o moc jiny nez co udelal chlapec

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 16:01
Reakce na Mutziputzi:

myslíte odkázat na veřejný profil na internetu? nebo nevím, co jste myslela?

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 16:04
Reakce na Jiná Realita:

Tak minimalne s tim doprovodnym hodnocenim nepochybne. Jenom tedy na doplnění, veřejné dehonestování tý blbky zcela schvaluju, to Kaufáč to vyřešil špatně.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 16:14
Reakce na barbucha:

Ale třeba je to nějaká hinduistka či tak podobně, s naprosto nevinnou svastikou 

Osobně hlavně nechápu, jak za tetování můžou vůbec někoho vyhodit z práce! To je přece řešitelný už pouhým nařízením delšího rukávu například...

A za situace, kdy srp a kladivo jsou velkoryse povolený, mě při tom pomyšlení berou všichni čerti!

Barbucho, já se nedivím, vzhledem k tomu, že Kaufland je Německá firma, museli se nějak jasně vymezit..... Ono v Německu jsou logicky na ty hákové kříže o dost citlivější, četla jsem i o tom, že je třeba vymazávají z grafiky her a tak..... zakrytí by dle mého doporučili, kdyby je na to upozornily ostatní prodavačky/onis ami si toho všimli. Ale po rozmáznutí emdiis e jim fakt nedivím....

Jinak si teda myslím, že u nás by měl být přístup k srpu s kladivem stejný jak k hákovému kříži.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 16:17

Poslední dobou mám pocit, že si konkrétně ČSSD tak strašně snaží začít dělat kampaň, až z toho vzniká antikampaň. Jak někoho mohl takd ebilní krok napadnout To už můžou Babišovi ty volby fakt naservírovat na zlatém podnose....

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 16:59
Reakce na A666:

takže firma německého vlastníka nemusí dodržovat českej zákoník práce nebo co?

Mutziputzi "veřejně dehonestovat" pokladní z kauflandu, no to je opravdu hrdinství