Emerald ,continuity- tak je to asi jak kde, já jsem ráda za zachovalost našich památek, kdysi jsem byla na prohlídce nějakýho zámku ve Francii a ten byl tak zatuchlý, plný plísně a smradu, že se to nedalo, z hlediska historie památka dost významná. To pak z toho nic není.
Cestování
Kdo ste jel teď vlakem za hranice? Ústenka ano, ne? Něco spešl? Díky..
Návrat včera, na území ČR už bez roušek.Naprosto bez problémů. Jediné, co je spešl, jsou téměř prázdné vlaky. Komfort, který jsem několik let zpět nezažila.
Nosim rousku do obchodu i do mhd... asi jako jedina tady
Potkala jsem vseho vsudy snad tri lidi s rouskou behem dvou dnu... ani dezinfekci jsem nikde nevidela, krome dnesni kontroly rovnatek, kterou musela zritelnice absolvovat. Tam ji meli, i teplotu nam merili!
cinkja oki, dík moc
barbucha ja rousku nemela od ty doby co jsem vystoupila v Recku z trajektu.To je takova uleva.
Tady ji nosi jen nekde personal,ale dezinfekce jsou vsude.Brcka si clovek bere sam,sul,pepr po jednom balene.
Já hlásím za Itálii, že venku ji nikdo nenosí, ale musí být v uzavřených protorách (a za nedodržení jsou vysoké pokuty), v restauracích jen personál, všude je desinfekce. A při vstupu do restaurace se musíte zaregistrovat, nechat své jméno a nějaký kontakt....
Ulevu chapu, ale ja ted rousku nosim dobrovolne
Jistota je jistota, nakoupila jsem takovy profesionalni, hutny... ze by mely chranit i me samotnou. Tak jsem zvedava na vysledek ![]()
Hospody, resp. zahradky jsou poloprazdny - driv jsem sotva nasla misto kam si sednout... dneska si muzu vybirat. Ovsem neni to kvuli koronaci, ale proto, ze i na tech zahradkach zakazali kourit
Registrace zadna.
Tak jsem se rozhodla, ze si more neodpustim ani letos a pozvala jsem rodice k Baltu. Tak snad to prezijem, hlvne mati, ktera miluje vedro a teply more. :D Otec se uz hrozne tesi, tak doufam, ze soudruzi Polaci nebudou delat vofuky. A ja se tesim do Gdansku a na Westerplatte a do tulenaria na Helu. ![]()
razorblade ty se tak máš! já se snažím dostat muže do polska už pár let a furt nic, ještě jsme se nedostali ani do krakowa:-( balt byl můj cíl na letošní léto, ale je v nedohlednu![]()
viktorka_od splavu musis ho umet nadchnout. :D muj otec uz dlouho nebyl na nejaky takovy dovoleny a v nedeli jsem tak nadhodila, ze co kdybychom vyrazili autem do polska k mori + nejaky ty pamatky, ze je tam fakt krasne. tak jsme se dohodli, ze tenhle tejden mrknem na internet a zarezervujeme nejaky bydleni... no a on mi v utery volal, ze uz jedno zarezervoval a zaplatil. :D primo u plaze. takze se fakt hodne tesi. :D
razorblade neže bych to nezkoušela, ale zarazí mě už u "moře" - fuj, tam se nedá koupat. protože moře = ležet pod slunečníkem, pít něco ledovýho a číst si knížku:D kdežto já si představuju nějaké procházky, malebnou přírodu, památky můžou být, ale zlehka, abych taky stihla tu knížku:D
užijte si to!
razorblade závidím ![]()
razorblade Jee, vy se máte. Balt je super.
razorblade paráda
, užite si to potom
razorblade my jsme presunuli nasi planovanou dovolenou z kvetna na rijen, tak snad tam nezmrzneme :)
Kde bydlite? My jsme si to oblibili primo v Helu, na Wydmach.
baltik Hel je krasnej a chci tam jet lodi! My jsme zvolili Rewu, chtela jsem bydlet blizko Gdynie a Gdansku kvuli pamatkam na dny, kdy nebude pocasi na koupani. Na Rewe jsem nikdy nebyla, ale vypada to jako typicky primorsky letovisko, takova levnejsi Rujana. :D
razorblade Rewa vypada dobre, pak dej vedet, jake to bylo
razorblade baltik Ja vam tak zavidim! Taky bych nekdy chtela k Baltu!;-)
Nešli jste někdo z Lopeníku na Lopeník? Vylezu tam s dítětem v nosítku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)