Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline jitřenka
706 příspěvků moje polička 06. července 2020 10:53

Emerald ,continuity- tak je to asi jak kde, já jsem ráda za zachovalost našich památek, kdysi jsem byla na prohlídce nějakýho zámku ve Francii a ten byl tak zatuchlý, plný plísně a smradu, že se to nedalo, z hlediska historie památka  dost významná. To pak z toho nic  není. 

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 07. července 2020 16:22

Kdo ste jel teď vlakem za hranice? Ústenka ano, ne? Něco spešl? Díky..

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 07. července 2020 21:28

Ounz

Návrat včera, na území ČR už bez roušek.Naprosto bez problémů. Jediné, co je spešl, jsou téměř prázdné vlaky. Komfort, který jsem několik let zpět nezažila. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 07. července 2020 21:38

Nosim rousku do obchodu i do mhd... asi jako jedina tady Potkala jsem vseho vsudy snad tri lidi s rouskou behem dvou dnu... ani dezinfekci jsem nikde nevidela, krome dnesni kontroly rovnatek, kterou musela zritelnice absolvovat. Tam ji meli, i teplotu nam merili!

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 07. července 2020 23:10

cinkja oki, dík moc

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. července 2020 06:12

barbucha ja rousku nemela od ty doby co jsem vystoupila v Recku z trajektu.To je takova uleva.Tady ji nosi jen nekde personal,ale dezinfekce jsou vsude.Brcka si clovek bere sam,sul,pepr po jednom balene.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 08. července 2020 08:03

Já hlásím za Itálii, že venku ji nikdo nenosí, ale musí být v uzavřených protorách (a za nedodržení jsou vysoké pokuty), v restauracích jen personál, všude je desinfekce. A při vstupu do restaurace se musíte zaregistrovat, nechat své jméno a nějaký kontakt....

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. července 2020 10:40

Zarinya 

Ulevu chapu, ale ja ted rousku nosim dobrovolne Jistota je jistota, nakoupila jsem takovy profesionalni, hutny... ze by mely chranit i me samotnou. Tak jsem zvedava na vysledek

Garfie 

Hospody, resp. zahradky jsou poloprazdny - driv jsem sotva nasla misto kam si sednout... dneska si muzu vybirat. Ovsem neni to kvuli koronaci, ale proto, ze i na tech zahradkach zakazali kourit Registrace zadna.

Offline razorblade
8456 příspěvků moje polička 09. července 2020 19:44

Tak jsem se rozhodla, ze si more neodpustim ani letos a pozvala jsem rodice k Baltu. Tak snad to prezijem, hlvne mati, ktera miluje vedro a teply more. :D Otec se uz hrozne tesi, tak doufam, ze soudruzi Polaci nebudou delat vofuky. A ja se tesim do Gdansku a na Westerplatte a do tulenaria na Helu.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 09. července 2020 19:45

razorblade ty se tak máš! já se snažím dostat muže do polska už pár let a furt nic, ještě jsme se nedostali ani do krakowa:-( balt byl můj cíl na letošní léto, ale je v nedohlednu

Offline razorblade
8456 příspěvků moje polička 09. července 2020 19:48

viktorka_od splavu musis ho umet nadchnout. :D muj otec uz dlouho nebyl na nejaky takovy dovoleny a v nedeli jsem tak nadhodila, ze co kdybychom vyrazili autem do polska k mori + nejaky ty pamatky, ze je tam fakt krasne. tak jsme se dohodli, ze tenhle tejden mrknem na internet a zarezervujeme nejaky bydleni... no a on mi v utery volal, ze uz jedno zarezervoval a zaplatil. :D primo u plaze. takze se fakt hodne tesi. :D

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 09. července 2020 19:58

razorblade neže bych to nezkoušela, ale zarazí mě už u "moře" - fuj, tam se nedá koupat. protože moře = ležet pod slunečníkem, pít něco ledovýho a číst si knížku:D kdežto já si představuju nějaké procházky, malebnou přírodu, památky můžou být, ale zlehka, abych taky stihla tu knížku:D

užijte si to!

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 09. července 2020 20:38

razorblade závidím

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 09. července 2020 21:40

razorblade Jee, vy se máte. Balt je super.

Offline pecka
6101 příspěvků moje polička 10. července 2020 06:47

razorblade paráda , užite si to potom 

Offline baltik
4869 příspěvků moje polička 10. července 2020 06:52

razorblade my jsme presunuli nasi planovanou dovolenou z kvetna na rijen, tak snad tam nezmrzneme :)

Kde bydlite? My jsme si to oblibili primo v Helu, na Wydmach.

Offline razorblade
8456 příspěvků moje polička 10. července 2020 07:35

baltik Hel je krasnej a chci tam jet lodi! My jsme zvolili Rewu, chtela jsem bydlet blizko Gdynie a Gdansku kvuli pamatkam na dny, kdy nebude pocasi na koupani. Na Rewe jsem nikdy nebyla, ale vypada to jako typicky primorsky letovisko, takova levnejsi Rujana. :D

Offline baltik
4869 příspěvků moje polička 10. července 2020 07:46

razorblade Rewa vypada dobre, pak dej vedet, jake to bylo

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 11. července 2020 11:36

razorblade baltik Ja vam tak zavidim! Taky bych nekdy chtela k Baltu!;-)

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 11. července 2020 23:47

Nešli jste někdo z Lopeníku na Lopeník? Vylezu tam s dítětem v nosítku?