Prosím o nějaký tip na ubytování v Jizerkách v létě. Jedem s dětma.Letos už žádný New Yorky.
Bude léto doma. Děkuju.![]()
Cestování
Luna prosím tě, já bych asi hledala přes Booking, podlle toho, kam chcete. Kde jsme byli v Jizerkách, všude to bylo dost fajn..
Apartmány stará škola ve Vysokém. Trochu morous správce, apartmány super, i sauna. Majitelka moc příjemná. Kiosek autem vesnice s Cukrárnou.
Nebo toto bylo super, ale bude to asi dražší, ale úplná samota. Nevím, jak by ti to vyhovovalo.
Podívejte se na Rezidence Rokytnice na Booking.com! https://www.booking.com/Share-TWDqGV
Nebo Solaris, to je asi nejvic u nějaké civilizace - ale pořád v lese.
Podívejte se na Penzion Solaris na Booking.com! https://www.booking.com/Share-pPXIvTS
continuity Díky moc.![]()
Luna na tvým místě bych se podívala, co tam chceš vidět. Je tam dost muzeí tradični výroby s dílnami, to by se ti mohlo líbit, ale je to všechno od sebe dost daleko. Detoa třeba, pak jsou někde u Turnova ty perličky.
Tak si nějak sestav program a uvidíš, kde vám to vyjde nejlíp. Za mě je v Jizerkách hezky všude a ještě to nejsou Krkonoše, takže lidé milí. Mně hrozně štvou ty asfaltky všude, ale to nebude váš problém.
https://www.region-jizerskehory.cz/
Pokud bazén, tak v Liberci je mi milejší ten městsky bazen nez Babylon.
Luna jinak to už nejsou Jizerky, ale pokud to nebudete mít daleko zajedte do Oybinu. Ten klášter je úplně
asi nikdy v životě jsem nepotkala místo s takovou energii.
Jezdila tam že Žitavy úzkokolejka.

A skaly taky.
continuity Jizerky jsou krásné
ten klášter jsem neznala, to si musím najít
Luna nevim, co presne hledate, ale kamaradi jezdi do Harmonie v Bedrichove a jsou vzdycky moc spokojeni, my tam byli jen 1x před lety a taky se nam tam libilo.
continuity tohle me nejdriv rozesmalo, bohuzel je to casto pravda.
Za mě je v Jizerkách hezky všude a ještě to nejsou Krkonoše, takže lidé milí.
Lamicka no hele, muž má dobrého kamaráda, co provozoval chalupu v Peci. A ten přístup: otevřel si tam hospůdkou a chodili muntam lidí bohužel měl.
Na druhou stranu v těch Jizerkách je často dost prekerka sehnat slušně jídlo, bez hotovosti ani ránu a tak podobně.
...tak já mám s Krkonošema jen dobré zkušenosti. Konkrétně Špindlerův Mlýn. Byla jsem tam dvakrát se synem(jezdil s kolem traily) a všude obsluha milá, příjemná, vstřícná, za mě spokojenost maximální. Jídla výborná, velké porce všude, kde jsme byli, vč hotelu Sněžka, kde jsme bydleli.
![]()
Miru Spindl moc neznam. Nerikam, ze to tak je vsude, ale casto to bylo zklamani.
At Krkonose jen nepomlouvam, ja je mam moc rada, proto me mrzi, ze sluzby obcas vaznou... a miluju Dvoracky
a Malou Upu (tam budu jezdit, i kdyby se na me skaredili vsichni).
Miru Já taky a super, služby, lidé, sníh a Karakonoš před hotelem. :D
continuity Obávám se, že bez hotovosti ani ránu je čím dál častější napříč republikou. ![]()
Sweet Potato já to vůbec nechápu. Stává se mi vcelku pravidelne, že vlezu s dětma do nějaké hospody všichni hladoví, i bych se rozsoupla, ale v kapse 500. Tak objednám každému polévku, detem napůl malinovku a sobě kafe.
Někde na horách nebo malé vesnici to nemá žádné řešení. A to už nekomentují ta některá parkoviště, kde se předpokládá, že v aute vodič 200 v mincích.
Snažím se na to myslet ( což konci tim, že stavíme v Boleslavi u bankomatu), ale je vždy se mi to povede.
Lamicka mě přijde z Krkonoš na tohle nejhorší Pec a Černý Dul. A pak ty horské boudy, která si je protivnou obsluhou a strašným jídlem vyhlášena. Muž mi to vzdy nahlasi a upraví trasu podle mě toho. Ale super jsou lesní a lyžařská, ať jenom nehaním.
continuity Jo no. Na Jizerce většinou berou, že nebere karty Hřebínek, to +- chápu, ale Stánek Maliník rovnou u parkoviště?...
Luna "Perličky u Turnova" jsou v Poniklé. S asfaltkami je to bohužel pravda, na ubytování bych se mrkla taky do Hejnic a Bílého Potoka pod Smrkem, kde je krásně a není to tak strašně turistické jako Bedřichov.
Aranel je takhle vypekli na Samalce. Šli jsme pěšky z Jozefova Dolů přes Kristiánov, kde v jednu už neměli ani párek v rohlíku na Samalku, kde nebrali karty. Jako fakt mi to bylo líto.
Aranel Jsem pro
. Karty nebere ani Muhu, bohuzel.
Jinak obecne doporucuju k jidlu to Muhu, je to drazsi, ale vari skvele. vcera jsem mela famosni specle s medvedim cesnekem a ovcim syrem s chrestem
.
Krome Maliniku je moc fajn i Bistro Pernerka primo u parkoviste Central. Takova klasika je italska La Pasta v Bedrichove, majitel stejny jako Kralovka, tam ty ceny ale prepalili. Na kafe doporucuju Liberec, je to kousicek. At uz Dok (Hubackova cena za rekonstrukci), Bistro siroka, Mikyna, Kafe a kytka...no je jich mraky tech kavaren.
Luna Ubytovani asi neporadim, nemam osobni zkusenost. Apartmany pronajima kdyztak kamarad v Janove (horska chalupa, vlastni vchod, sauna a horky sud). Ale je to bez jidla, proste soukromi https://janovskachalupa.cz/?fbclid=PAAaYEW2ZH7r2TXbVyOwScG29SpZVLTugdMxbYGcgPlHLDq2m-3KLGhNVUPlw
Dost se jezdi do penzionu Uko, ale na me je to uz moc velky komplex. Pak zalezi na rozpoctu, od smesne castky za penzion Na rozcesti az po Kralovku nebo sousedy, co chteji za celou wellness chatu castku, kterou snad ani nebudu psat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)