Čo vás dnes rozosmialo?
andulka01 Já mám zkušenost, že je to lepší, tak nějak udržuje morálku, protože slepice jsou děsný slepice, jedna má období nesnášení a ostatní ji klovaj a nepustí k žrádlu, prostě šikana, taky maj ty touhy, no. Na druhou stranu se občas stane, že se kohout pojímá pouze ne jedné favoritce a ta je z toho celá udřená a kdáče o znásilnění, si asi nevybereš. :D
mitford sister Jo, je tam sranda kolikrát. :D
Kan to jsem si myslela, že kohout tomu tak nějak šéfuje a hlídá.
Kdáče o znásilnění ![]()
to maj teď kachny u řeky, sotva vyvedly první káčata, zas po nich jdou kačeři. Je z toho dost křiku.
mitford sister Nepěkně mluví o sloníkovi ![]()
andulka01 Kan Bože, úplně jste mi připomněly, že naše frigidní avšak nevykastrovana kočka byla vcera přistižena, že se valí na chodniku před kocourem! Tak jsem zvědavá, jestli opustila své zásady a co bude. Kastrovat jsme ji nedávali, když tak dlouho držela celibat, jedny koťátka bychom zvládly a pak by už musela.
No do háje

Dnes Dračí pohádky od Šotka na rádiu dva, vypráví Čtvrtníček. Sklad zmražených princezen už z hlavy nedostanu a to někomu přišla Karkulka sadistická jo? Aha.
Piju odpolední kávu, sama doma, děti na kroužku, ticho, klid... a najednou si vedle mě někdo prdnul! Divný. Za chvíli pracuju na počítači. Zase. Duchu, jestli jsi tady, tak mi tu aspoň neprď.
Večer to říkám manželovi, taky to večer slyšel. Co budeme dělat? ptám se. Tak prý jedině vyhodit tu novou lednici. ![]()
Lamicka a nemuzete to slyset z okolnich bytu?![]()
Lamicka Jenom prdí, nebo i smrdí? ![]()
Lamicka prdící poltrgeist ![]()
Lamicka Nám křupou podlahové lišty, ale v celém domě a jsou to docela rány. Čekáme, jestli se to nezlepší, že si to nějak sedne....už to dělá 3 měsíce a docela nám dalo práci vyřešit, odkud ty rány jdou. Pokud si to nesedne, asi to budeme muset nějak vytrhat a předělat (takze to by bylo blby zjistit, že to jde z něčeho jiného:-D)
Karja no to je teda drsny, a napada vas, cim by to mohlo byt? Nam se listy zacaly odlepovat v poslednim roce, nakonec jsme zjistili, ze syn si z nich dela horolezeckou stenu.
![]()
My bydlime ve stare zastavbe z 30.let s drevenymi stropy, navic v tom nejvetsim pokoji jsou tramy dane na delku, takze tu treba citime vibrace, kdyz pod nami prasknou balkonove dvere. Kdyz jsme to koupili a byly tu parkety (bohuzel totalka po vytopeni), tak ty parkety najednou zacaly praskat a znelo to jako kdyz tu nekdo chodi.
Lamicka Asi to udělal moc natěsno, nějak to tam pracuje.
Šla jsem přes Staromák, všude fanoušci West Hamu a Fiorentiny, chorály, spousty piva, antikonfliktni týmy a na Staromáku něco opravují a všude jsou hromady kostek. Přišlo mi to, že jim dělají zásoby munice na věcer :-). Vím, že je pubertální se tomu smát, ale oni ti DAP jsou fakt stát ve státě, nic na ně neplatí, nemusí brát na nic ohled.
999 pripomnelo mi to storku z jineho soudku, kdyz opravovali ul Husovu (dloouha ulice mezi centrem a Spilberkem), tak byla komplet uzavrena pro dopravu a byly tam slozeny pytle tech malinkych dlazebnich kostecek pro dlazdeni chodniku. A byla zrovna Muzejni noc a kreativni davy tudy proudily mezi galeriema az kohosi napadlo pytle otevrit a stavet. A po cele ulici, v delce par set metru stavely desitky (mozna stovky) lidi stavby a ornamenty z kostek...
Bylo z toho celkem halo, naklady na uklizeni a roztrideni kostek po barvach, ale za me skvely spontanni happening...
Pavlena To bylo boží, nachomýtli jsme se tam s mužem a taky jsme si něco postavili, škoda, že už z toho asi nemám fotky. Prý to pak ručně třídili asi týden ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)