Ja chodím do kuchyne iba upratovať a uvariť vodu na čaj ![]()
Přiznání
Isca a co remoska?
Kokoska A v remosce jde píct štrůdl? Já ji mám spojenou leda tak se žemlovkou![]()
Isca V remosce jde upéct úplně všechno, akorát bude mít ten štrůdl nejspíš trochu legrační tvar :o)
Rum do jablek neleju, ale namacim do nej ty opovrhovaný hrozinky
![]()
a ty ořechy nacucaný šťávou z jablek![]()
Reakce na Candance:
Magráta tam se zere nejvic
no bodejť, všichni žerem a hubne akorát Janulik03 !![]()
jo a musím se přiznat, že jsem koupila mandarinky a dvě jsem sežrala ještě před vybalením zbytku nákupu![]()
Absolutní souhlas náčelníku!
Potrefenáhusa Anebo tak... a to co zbyde po rozinkách do jablek taky vyleju.
Isca asi bych to upekla jako kolac, kulatou placku s jablky. Ale i zatoceny strudl by to upeklo, jen teda by byl kulaty.
Potrefenáhusa a už si zkusila namočit rozinky do portskýho? Taky dobrý! (Do vánočky)
Ounz portsky nerada, ale namacela jsem do amaretta
Ounz tyjo to je super napad, jak zpracovat to portsky co nam jeden cas furt daval tchan!!!
Potrefenáhusa a tak to nic.. amaretto zas nemusim já :)
711990 tak to bude hodně vánoček :)
Potrefenáhusa je amaretto neco s visnema? ![]()
Ounz no zrovna delam ovocnej kvas(drzte palce) a pokud vyjde, zacnu vanockama! Btw jak jsi na tom letos s pripravou na panettone?![]()
barbucha do hubnoucího vlákna?
Tam bych dostala tak akorát hlad. V nákupnim vlákně se žerou mandarinky, tady se přiznává jedna bábovka za druhou... bojím se vlízt do pajzlu ![]()
711990 tyjo, zatim sem docela v kalupu a na panettone nebyl čas, ale pořád doufám. Taky už bych ráda upekla tzv zkušební vanočku (rozuměj - už to nemůžu vydržet a chci ji) s ovocným kvasem držim palce, poreferuj :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)