Přiznání
Ounz já to normalne taky nepiju, ale kupovala jsem to kvůli nejakymu moučníky a ty hrozinky v tom nebyly zlý
Potrefenáhusa vidíš a to by mě vůbec nenapadlo, to tam dát. Třeba by mě to překvapilo příjemně :)
Isca My jsme kupovali uz dvakrat sporak na bazaru. Jednou do bytu a jednou na vikendove bydliste, ktere je ted nasim stalym a peceme a varime vesele furt. Jeden stal 1500,- a druhy tisicovku. Tak mozna to ten cas pred rekonstrukci resit takhle? Ale mame kamarada elektrikare, co nam to zapojim, nevim jak nakladne je si nekoho pozvat.
Jinak ja sladke nepecu vubec, ne ze by mi to nechutnalo, to naopak, ale proste to mam na seznamu priorit asi az po vymeteni komina:-D. Proste to povazuji za nejvic zbytnou vec doma. Tak jesteze tak. Ale treba moje segra ta snad pece obden, ale ta by mohla jit do nejake souteze v rychlosti peceni. Sotva k ni prijdu, vidim ji slehat bilky, rozkoukam se a v troube je rolada.
Já musím každému z rodiny dělat štrůdl jinak, někdo nechce rozinky, jiný ořechy, další všechno
. Ale když ořechy, tak nasekané. Když je namelu, připadají mi jak otruby, není to ono. Ty větší kousky jsou pak takové křehké a mnohem lepší.
711990 Máš tady ty kdoule ![]()
andulka01 ha! pisu sz
Dneska jsem si v takový fajn kavárně koupila u okýnka laté a mrkvovej koláč a když jsem prosila o cukr, pán mě začal přesvědčovat, že to není dobrý, že tím to kafe úplně zkazím a že stačí ten sladkej dort. Trvala jsem dál na dvou cukrech, tak že prej jestli mi nestačí jeden. Natruc jsem si vzala tři a všechny je tam nasypala ![]()
žluťásek to mi pripomina, jak jsme si s kamaradkou objednaly kazda pizzu a rovnou premyslely o zakusku. A cisnik nas zacal komentovat, ze to nesnime. No kazda jsme si polovinu pizze tajne strcily do batohu a objednaly ten zakusek. Bylo nam 18.
Candance ať si vychovávaj svoje děti. Mně to kafe úplně zkazil a nemám chuť tam jít znovu.
žluťásek no tak nejak jsme si to tez komentovaly. Navic to byla odmena za tezkou zkousku. A jak jsme ji tam nenapadne strkaly.
žluťásek A já si dneska zašla po delší době pro kafe. Úplně mi jich bylo líto, paní majitelka a spol. tam tak schlíple seděli, tak jsem si říkala, že budu chodit častěji, ať je podpořím. No, dopadlo to tak, že zdražili o dvě kačky a já měla přesně na původni cenu, tak mi to kafe dali ještě se slevou. Podpora jak noha!
žluťásek cha to je vtipný, ještě kdyby to byla nějaká filtrovaná ručně mletá cibetková... a vono laté
blbeček.
viktorka_od splavu no o (ne)kvalitě cibetkový sem četla nějkej článek. A i kdyby, tak ani v tomhle případě. Může zdvořile poradit, jak je kafe nejlepší a ne se handrkovat o cukry.
Ounz to je jasný, držek kušnu měl v každým případě. každopádně aspoň malinko pochopitelný by bylo, kdyby si žluťásek objednala něco echt pro fajnšmekry a pak to "kazila" cukrem, že by se netaktní barista neudržel.. nicméně v tomhle případě je to jen směšný
Se mnou se jeden taky takhle dohadoval a nakonec teda donesl cukr s napisem "pozadej sveho baristu, jak prestat sladit"
žluťásek Já myslela, že tohle je už minulost, to fakt nesnáším. Já kdysi v jedné kavárně, ve který mě furt školili, začínala každý nákup slovy: tak který máte dneska nejmíň kyselý? A smetana by nebyla?
Zarinya už jsem tu určitě psala, když v brně otevřeli zaru tak jsem tam hned naběhla a poptávala kalhoty vel. 38 - prodavačka si mě zhnuseně přeměřila od hlavy k patě a prohlásila že takové velikosti nevedou
to jsem měla 50 kg![]()
Zarinya
Když jsem si na začátku devadesátek zkoušela v takovým lepším krámě šaty, prohlásila mladá vystajlovaná prodavačka, když jsem požádala o velikost 38 :"No nevím, to je tak na mě " . Šaty mi padly jak ulitý, ale nechala jsem je tam, odstín úplně nevyhovoval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)