Mne sa najlepšie píše gelovym perom s tenučkym hrotom.
Přiznání
Jitka77 Mně se ta barevná Kaweco taky moc líbí. Muž má ty, co vyrábějí z kovu, protože má rád, když je pero těžké. Uvidíme, k čemu nám nakonec dospějou děti :o)
Dneska jsem viděla něco,co znám jen z filmu a knih. Rozdvojenou osobnost. Ženská na zastávce....30, plus mínus 10 let. Neupravené, hubená....fnukala jako dítě, tak různě popotahovala, najednou dospelej hlas, takovej jako vemlouvaveǰ, chapavej...najednou řev a začala se hrozně mlátit do hlavy....a zase dokola. K tomu všemu v rumunštine. Bylo to děsivý. Než jsem se vzpamatovala, paní vedle mě řekla,že už volala policajty.
DruI To vypadá moc pěkně, no a za tu cenu bych čekala, že jí vydrží celý první stupeň ![]()
Mně pera vždycky vydržela dlouho, pamatuju si první, černo růžové s beruškou, pak jsem měla různá, něco i po strejdovi (taky psal plnicím a dělil se se mnou o svoje historické zásoby). Plnily se všechny ponořením hrotu do inkoustu. Jestli jsem mezitím minula nějaký vývojový stupeň plnění, to nevím, klidně je to možné
a zakončila jsem to tím Parkerem na bombičky.
Jsem zvědavá, čím bude psát za čas syn, teď letí ta různá tornáda, to moc neznám, jenom odsud.
Já jsem perový barbar, mám nějaké v každé kabelce, v každé místnosti zásuvku s několika popiskami a píšu tím, co chytnu do ruky (pokud nepíšu na ten display).
continuity No tak teď už taky píšu tím, co chytnu do ruky
éru per jsem opustila s první prací, kde jsem hodně psala rukou, a požadavky na psací potřeby byly ode mě, ať to píše snadno a tence, od kontrolního orgánu, ať se to nedá vyzmizíkovat a vygumovat, a od pracovního prostředí, ať se to dá vykoupat v dezinfekci.
continuity Mám to úplně stejně. A, bohužel, většinou žádnou propisku nevypíšu do konce, protože ji dřív ztratím....
vypsat propisku do konce je jako napočítat do nekonečna?!
Zvládnul to jen Chuck Norris. Dvakrát.
continuity Úplně v pohodě do konce. Používám hodně ty reklamní/firemní a ty nevydrží nic!
letfenixa tak to by ti mohlo vyhovovat Ohto Rays, je uplne tenke s gelovymi naplnemi.
A jak tu nekdo poptaval ta keramicka pera, to se porad dela ne?
continuity já mám svoje oblíbené a kupuju si do nich náplně
Jako v nouzi taky píšu čímkoliv, ale když je to delší než nákupní seznam, hledám nějaké vyhovující.
Evaeva premyslim, kdy jsem rukou psala cokoliv delšího než nákupní seznam. ![]()
Dávno tomu je.
continuity občas třeba vyplňuju nějaký formulář do školy. Já si i poznámky k práci píšu rukou.
monis pozriem to, ďakujem
continuity to je povahou práce, já dnes popsala 12 A4. Dopsat propisku mi nedělá sebemenší problém. A ano, pracuju i na počítači, ne v jeskyni ![]()
Malenge Však to je přece jasné, v jeskyni bys tu prupisku nevypsala, tam leda kus uhlíku na zeď.![]()
brrr pravda ![]()
continuity Já psala nedávno ručně asi 26 kartiček, navíc jsem to chtěla mít hezký. Vymyslela jsem si to sama, a tak jsem to nechtěla vzdát. Byl to strašnej boj, úplně jsem si odvykla. Já mám bohémské písmo, ale často mi ho někdo chválil, že se mu líbí. Ale tentokrát nevím, nevím...
999 moje písmo nie je bohemske, ale šéfka mi ho vždy chváli, že pekne píšem. Ale keďže už rukou píšem fakt minimálne, tak keď som na konci roka jednému dieťaťu zabudla vytlačiť venovanie do knihy a napísala som ho rukou, tak si myslela, že som to dala žiakovi napísať.
letfenixa Já si říkala, že snad začnu denně trénovat :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)