Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 21:10
Reakce na continuity:

viktorka_od splavu klidne i pri uklidu, to je fuk. Proste po ni chci neco, co ona zrovna v teto chvili nevezme. Ale to, ze to nevezme zjistim az ve chvili, kdy si dovolim na tom trvat. 10x to pritom projde, po 11 mam zabavu na hodinu. Dopredu to neodhadnu.

​jj tak to jsme ve shodě. a funguje jediný - netlač na ni. a je to myslím na furt, to není věc ze které by vyrostla. naučí se líp vyjádřit že "to nebere", ale když nedáš/kdokoliv nedá pokoj tak se rozjede vždycky

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 21:11

continuity koľko má rokov a čo sú presne spúšťače?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 21:51

continuity No, občas je to žít jak s bednou ekrazitu. A okolní svět kolem nich po špičkách bohužel chodit nebude.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 22:10

continuity Měla jsem problémů dost a děcko stašný. Scéna u nás téměř denně a předcházet se jí nedalo a nedá do dnes. Já teda občas ujela a po dvou hodinách klidného vysvětlování děcko dostalo. V tu ránu byl klid a já si kolikrát říkala proč to neudělám hned. Jak kdyby ho to probralo. I když vím, že dobře to není, tak dnes mi sám řekne, že se tomu nediví. Stačí vidět v podobné situaci neteř. Neuznávám teda tělesné tresty nějaké bití, klečení a nevím co, ale dvě po prdeli nám pomohly často oboum. Zato jednou jedinkrát jsem ho šupla pod sprchu, to mu bylo asi 5. To co následovalo jsem nikdy v životě nezažila. Nikam jsme neodešli, ale scéna trvala asi 7 hodin. 

A popravdě mám i na srovnání,  ten druhý extrém. Druhý se totiž vychovává sám, poslouchá a vše si nechá vysvětlit. Podobný záchvat nikdy neměl a kdybych měla jen toho jednoho, tak můžu rady o výchově a vysvětlování, rozdávat na potkání. A mohla bych tvrdit, že to jde. Takhle tvrdím, že ne vždy to jde. 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 22:21

slniecko napisem ti sz radsej. Diky

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 23:37

viktorka_od splavu hm, ako sa da predist hysteraku, pri ktorom si dieta v amoku rozbije hlavi? Resp. Akemukolvek hysteraku ak ma k tomu to dieta sklony? Nepytam sa ironicky, fakt ma to zaujima.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 06:47
Reakce na whiskas:

Mutziputzi Kde ten film dávaj? 

​Na AMC

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 07:47

DrowRanger ja nerikam ze to vzdycky jde, to urcite ne. ale jak predejit to ty treba presne vis. vis co to u tveho ditete spusti.

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 08:37

continuity mohla bych taky? i odpoved  od slunicko  - mame doma to same.... Podle me to i dost ovlivnuje tu mladsi, ktera jen kouka a myslim, ze nechape a i se boji

Offline Spinifex
65 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 09:12

Afektivní respirační křeče - moc tomu předcházet nejde. Spouštěčem může být i nenadálé leknutí nebo nečekaná bolest, to je těžké uhlídat. Když začne díte modrat a omdlévat, doporučuje se lehce fouknout do úst, popleskat po tvářích, případně polít vodou. Není to smrtelné, dítě se nakonec nadechne. 

https://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2010/06/07.pdf

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 09:14

Spinifex Já jsem od dětské lékařky odkoukala to fouknutí do obličeje. Zabírá to.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 09:38

Našla som stratenú žehličku. Bola v koši na prádlo 

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 10:18

paktofonika Můžeš žehlit obouruč :-D.

Offline rasaNori
8602 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 20:08

Pinot Noir jj, funguje. Minimalne se mi mala trochu z toho hysteraku sebere a pak uz zafunguje nejake obvyklejsi reseni.

Offline Aranel
5830 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 22:37

Přiznávám se, že jsem posedlá seriálem Lynč, který je úplně nový, pročež musím vždycky celý týden čekat na nový díl, a už částečně chápu, co cítí moje babička a její kamarádky při sledování Ordinace v růžové zahradě.

Offline Friga
1896 příspěvků moje polička 04. prosince 2018 06:59

Priznavam, ze by me zajimalo, proc se mi tady zobrazuje reklama na nejpestovanejsi krmne jecmeny 

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 04. prosince 2018 08:29

Aranel Dá se na to koukat? Po prvním dílu se nám na další už nějak nechtělo dívat. 

Offline Aranel
5830 příspěvků moje polička 04. prosince 2018 09:00

Pinot Noir Záleží na důvodu, proč se vám nechtělo. Mě to dost baví, ale je to teda temný, hnusný.

Offline tina
6162 příspěvků moje polička 04. prosince 2018 12:07

Aranel Pinot Noir Mně se líbí, ale na pár lidí v okolí to bylo příliš.

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 04. prosince 2018 18:53

Aranel Ani vlastně nevím, asi mě nezaujali herci. Ten mladej mi přijde nějak neslaně nemastně, koukat na Pavla Kříže mi přímo fyzicky vadí. Ale asi se nedá hodnotit po jednom dílu. Právě přemýšlím, jestli se k tomu vracet...