Karja to zní dost dobře. takové letní... já právě snědla slaný buráky a pokračuju 90% čokoládou![]()
Přiznání
viktorka_od splavu Nevim no, me by to asi nenapadlo, divna kombinace:-D. Hele, ja dietuju, protoze vanoce budou vostry. Ja mam fakt rada cukrovi k caji, takze ho jsem schopna I snidat. Takze opatreni jsou nepect, snazit se odrikat a pripravit se, uz mam ale neco dole. Ale nasledky pripravy jsou kruty, v jednom mikulasskym balicku pro deti chybi susenka. Pritel selhal, ve slabe chvilce se vloupal k rodicum do spajzu a neco tam uzral a hle dneska vidim navazany balicky....no asi nepriznamame, budeme doufat, ze ten sizenej dostane nejaky nevsimavy vnouce....
Karja jste hodni, ze to berete na sebe. tolika sladkyho pro ty nebohy deticky neni vubec zdravy. obetavi jste!![]()
Karja já se na vánoce snažím cukroví jen snídat. každé ráno si dám pěkně ke snídani do misky od každého druhu kus
abych přesunula cukr na ráno, ne na odpoledne.
Jsem vám už psala ne, cukroví nejim a nepeču a babička mi každej rok dá plnou krabici ať jako mam atmosféru a dekoraci, já to ani jako dekoraci nepoužiju, aby se jí na to neprášilo, protože po Vánocích jí to zase vezu zpátky a ona to jí pak s holkama ke kafi až do jara![]()
Mutziputzi ani navsteve nenabidnes? pro me je to asi jediny duvod proc to resit, aby bylo neco na stole, kdyz jsou teda ty vanoce
Mutziputzi viktorka_od splavu Taky nepeču, párkrát jsem si vyzkoušela, že to umím, a to mi stačí
Letos jen perníčky pro syna. A mám pocit, že ani ty návštěvy po tom neprahnou. Zas bych to musela sežrat sama a letos je to s mou linií už tak blbý, tak si letos ta kila másla a mouky odpustím ![]()
Taky nepeču. Neumím to, nabaví mi to a hlavně to považuju za strašnýho žrouta času. Dostame krabku, něco klidně koupím, protože nám to chutná, to zase ne že ne, ale formičky mi nesmí přes práh.
viktorka_od splavu Ja nepečiem, pre návštevy som objednala jednu krabicu a hotovo.
viktorka_od splavu k vínu cukroví??![]()
stes A mě to zas velice baví. Ale pak bych si potřebovala nechat pět kousků od každého a zbytek někam odeslat.
Priznavam, ze bych krehke maslovo -orechove rohlicky mohla jist po kilech,kdyby mi to nebylo blby. Pecu tedy jenom ty rohlicky a ze zivotospravnych duvodu jen jednu davku. Letos tedy mame jeste pernicky, ale to byla spis jen takova kreativni akce se synkem.
A ja rovnou priznavam, ze mi cukrovi nechutna.
A taky bych jakziv nepozrela majonezu. To radsi to cukrovi kdyz uz.
Pinot Noir treba k nam???
Ja to mam rada, ale nebavi me vyroba. A kupovane byva hrozne, a to dokonce i z cukrarny, kde jinak pecou dobre. Mam asi nejaky deficit z detstvi, mama desne dbala na zdravou stravu, doma nebyvalo nic sladkeho, max dortik ci cokolada k narozeninam. Na vanoce se nepeklo (meli jsme teda neco od babicky) a ja strasne touzila po takovem tom nekolikapatrovem stojanu, ktery na navstevach mivali oblozeny 20 druhy cukrovi.Takze vlastnimu diteti nechci odpirat, vim jak to pak dopada:)
Luna Ty se máš. ![]()
Luna já už ani nevim jestli mi chutná, já ho prostě od dětství nejim
Luna Mňam, majonéza!
Peču jenom perníčky a pusinky/kokosky, protože mi zbudou bílky z vaječného koňaku. Občas zkusím nějaký druh navíc (třeba včelí úly nebo něco čokoládového), ale výroba mě fakt nebaví. I u těch perníčku tak týden čekám, než je nazdobím, ona jich mezitím část ubude a je míň práce. Cukroví fasujeme od mámy, ta sice nedělá moc druhů, ale hrozně se s tím patlá. Cukroví musí být totiž tak malé, aby se vešlo do pusy najednou, protože pak nedrobí ![]()
taky sem zacla pect az asi ve 40letech,a to jen v.rohlicky,driv mi to ani moc nechutnalo,a jezdili jsme k rodicum,kde se pece pdjakziva.
Jeste kupujem jeden druh reckeho cukrovi,ktere sem taky zkousela pect,no myslim,ze to bohate staci.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)