Kdo to tu psal o mangovo - malinove zmrzlině? Je boží!
Přiznání
dzizisketa já prosím ![]()
Aranel Já koukala na první díl a vůbec mě to nebavilo. Stejně tak Redl.
Dadoo Redl byl vybornej, cele to sice dospelo k nevyhnutnemu konci... krome toho jsem kdysi davno potkala jednu z klicovych postav
Pinot Noir Záleží na důvodu, proč se vám nechtělo. Mě to dost baví, ale je to teda temný, hnusný.
Já jsem neviděla první dva díly, pak jsem šla náhodou "kolem" a chytlo mě to. Je tam spousta chyb, nevyrovnaný herecký výkony i scénář, dost technických nesmyslů, ale přesto mě to vtáhlo a teď jsem zvědavá na poslední díl.
Redl kvalitativně ještě o kus lepší. Skvěle zachycená dobová atmosféra, zajímavé postavy, parádní herecké výkony (Novotný a Hofmann jsou extratřída, vtipní i děsiví). Česká televize sbírá body...
domenica Jo, přesně. Ta dobová atmosféra. to je přesně to, kvůli čemu jsem na to nemohla koukat.
Dadoo Taky jsem to tak měla...přišlo mi to děsivý. Nijak extra si to nepamatuju, měla jsem v tý době jiný starosti, radosti či zájmy, ale nemusím si to připomínat.
Pinot Noir Myslím, že s tím Křížem je to záměr.
Nemám jediný dárek, naprostou většinu nemám ani vymyšlenou.
brrr
plus teda ani prachy![]()
viktorka_od splavu Já taky nemám prachy, něco malýho dostane syn, muž jen symbolicky, ostatní mají smůlu ![]()
Já letos kupuju letenky, nic jinýho, do krámu mě nedostanou ani párem volů.
Mutziputzi Taky jedu přes net, jen kupuju hračky a ne letenky.
já jsem jako každej rok začala dárkama pro sebe ![]()
![]()
(takže taky nemám žádný prachy)
Mutziputzi Osvědčený modul, souhlas. A už mám i splněno. Ještě sem tam kosmetika a knihy z e-shopů. V kamenným obchodě před Vánocemi bych dostala psotnik. Stačí, že musím občas nakoupit jídlo, všechno se koupit onlajn nedá![]()
Potrefenáhusa bravo
Potrefenáhusa Správny prístup ![]()
Starší dítko je ještě v pohodě, to si nějaký dopis o třech položkách napsalo, do toho se naštěstí připletl ten skaut, takže tábornické vybavení. Ae mladší už 14 dní tvrdošijně trvá na tom, že chce žrádlo pro andulky a pro psa (zvířata u nás dostavají žací dárky normálně). A to nemluvím o tom, že obě děti mají narozeniny hned začátkem ledna a muž na Štědrý den ![]()
já jsem jako každej rok začala dárkama pro sebe
(takže taky nemám žádný prachy)
Touto strategií se propříště inspiruju :D
Hm, ja dopadla tak, ze mam jedina v dome adventni kalendare dva. A ten druhy od Babora. Milacek mi fakt udelal radost ![]()
Uz mam darky temer vsechny, takze taky bez penez a u najemniku se netopi, je potreba vymenit vsechny ventily a hlavice na topeni + neco na privodu do bytu, takze taky pekny ranec. Vikend ve Vidni ma nastesti zaplacenu cestu a bydleni, jist budeme suche rohliky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)