Dadoo chápu že to myslíš dobře, ale tohle by žádný soudný dítě od své matky nechtělo a tohle vědět, tak to snad ani nejim![]()
Přiznání
coralline 450g praskoveho cukru, 300g masla, 120g hl. Mouky, 20g polohrube mouky, 250g kokosu, 1 bal prasku do peciva
Na 150C cca 25 minut, ale v klasicke troube
Dadoo ja ti rozumim, taky jsem toho schopna. Na svoji svatbu jsem taky pekla
at je brzo lip.
Zkusila bych si k tomu plneni zitra sednout. Dela se lepe ve stoje to jo, ale stoji za to zmenit polohu.
Dadoo Ja jsem se takhle zmasakrovala pri velikonocnim peceni, hrozne me to bavilo a zaroven me to hrozne kurvilo zada. No skoncila jsem u ortopeda na nejaky jehle:-D. Ale to je takovyto spis ze clovek hrozne chce nez ze musi:-D. Proste se zarekne a na konci dne si mozna tak nadava:-D.
Karja ty seš ještě mládě, tak chápu že nemáš rozum. já třeba už vím, že některý věci jsou nevratný a taková ta otřepaná fráze že zdraví je jen jedno atd.. bohužel to je prostě pravda a blbosti jako cukroví nestojí za to, aby se člověk třeba už nadosmrti trápil.
viktorka_od splavu Je to tak! Ale I starsi muzou byt rok od roku moudrejsi a za rok posle Dadoo do Anglie macronky a cus!
viktorka_od splavu Ty to ale vůbec nechápeš. To přece není "jenom kvůli žrádlu! To je pro radost, z lásky, pro potěšení, pro dobrý (i když bolavý) pocit.
To si radší zrakvim záda, než abych ohrnula pysk, že kvůli žrádlu mě ani nehne. Já to prostě udělat chci.. a brečet budu až pak.
(a do příštího roku zapomenu, že jsem se zařekla, že už nikdy) ![]()
Dadoo ja ta chapem, sama by som nerobila inak. To nie je kvoli “zradlu” mimochodom hodne hnusne slovo, ale preto ze je to to co chceme. Hlavne ked to ma kto ocenit ![]()
continuity Díky ![]()
Dadoo aha, já věci který mi způsobují bolest a likvidují zdraví ráda nemám. a abych někomu "vytřela zrak" to je mi srdečně ukradený. btw dost pochybuju že by to dokázal angličan ocenit - jako chuť samozřejmě, ale tu práci s tím si těžko představí, to by v anglii nikdo nedělal
Co to je zas za Viky dogma - to by v Anglii nikdo nedělal? Jsou to lemry ju?![]()
Dadoo já ti rozumim, když něco chci udělat, tak to prostě udělam, do dalšího vánočního řádění mi slib, že proběhne rehabilitace![]()
Mutziputzi přísahám na holej pupek! ![]()
Dadoo A mně, že začneš cvičit. Protože bez toho jsou všechny masáže a rehabilitace vyloženě k prdu...
999 tohle by se mělo tesat do kamene do všech ordinací všech ortopedů, masérů a rehabilitačních pracovníků.
Jiná Realita Někteří doktoři už se recidivujícich pacientů rovnou ptají, jestli cvičí a když řeknou, že ne, tak jim další rehabilitace nenapíšou. Ono to totiž není ani moc zdravý, pořád dokola rehabilitovat ochablý aparát.
999 no a taky záleží jakej je fyzioterapeut, ta moje mi naložila cvičení a poznala jestli cvičim nebo ne, oni to lidský tělo znaj docela dobře..
Heh, to mám dobré, mne nenakázali cvičiť, ale každý deň si niekoľkokrát na chvíľu ľahnúť a uvolniť svaly.
A robím to? Nechce sa mi!!!
Dadoo tomuto môj muž hovorí, že nemám poistku. Poznám (nie s pečením, ale s inými vecami) a súcitím. A je mi jasné, že o rok to bude detto.
Ounz presne, ja poprve po letech prisla uprostred 30days shred a ta moje se rovnou ptala, co cvicim.
slniecko ja by som si aj lahla a uvolnila (a verim, ze to pomoze), ale v praci je to trochu problem. je este ako tak spolocensky unosne a postavit a ponatahovat (mala som isty cas vybornu fyzioterapeutku, co mi vedela poradit aj cviky v sede a postojacky), ale lahnut si na zem a uvolnovat to uz by asi nepreslo
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)