Cestování
Skoro tu není wifi (což je dost osvobozující), takže fotek zatím moc nebude.
999 Ach! "Rytiri" na strese ![]()
Sweet Potato uzijte si to i s kufry! Tesim se na dalsi fotky, kdyz to pujde.

Sweet Potato
Užijte si to. Těším se na fotky teď i po příjezdu.
Lilly_Ku fishermans trail je
. Hned bych sla znovu.
continuity V Polsku doporucuji Slowinski a Wolinski narodni park. Prechody dun jsou scenicke a neco co v Cechach nenajdes. Loni jsme projeli pobrezi od Svinousti po Gdansk a moc jsme si to uzili. Naslapali jsme spoustu kilometru po plazich, more cca 20 stupnu, nadherne ciste.
Ginger díky, to mám trochu v plánu.
Lidé se dělí do dvou kategorií. Jedni navštíví Afriku jednou a stačí jim to na celý život. Ti druzí onemocní touhou po Africe a chtějí se tam vracet, jak to jen jde.
Užijte si to!
Archivářka Já jsem z těch, co se vracejí.

Víc fotek (a videa) na ig. Sem se to nahrává vždycky blbě, natož odsud.
Sweet Potato je to krasa! A kudy tudy na IG, prosim?
999 v Barceloně jsem minulý rok pár měsíců strávila, je to nádhera. Teď číhám na levnější letenky, abychom mohly s miminem vyrazit za kamarádkami, co tam žijí trvale.
continuity V Polsku doporucuji Slowinski a Wolinski narodni park. Prechody dun jsou scenicke a neco co v Cechach nenajdes. Loni jsme projeli pobrezi od Svinousti po Gdansk a moc jsme si to uzili. Naslapali jsme spoustu kilometru po plazich, more cca 20 stupnu, nadherne ciste.
Přesně toto mám v plánu letos v létě, snad to bude proveditelné s naším v tu dobu rok a osm měsíců malým trpaslíkem, ideál by bylo část pěšmo, část s koly.
Nemáte někdo zkušenost s tím polským pobřežím na poslední dva týdny v červnu? Nechci tam o prázdninách (dokud se nás povinne netýkají), je mi jasny, že to počasí je tam totálně nevyzpytatelne i v červenci - jednou jsem tam před lety na severu zažila začátkem července třicítky a vůbec nechápala ty typické kritiky pobřeží ala větry a zima, ale je mi jasné, že to byla asi šťastná výjimka
Muslik my jsme byli ve swinoústí a na Rujáně na přelomu června a července. Je to loterie, když jsme odjížděli tady i tam vrcholila vlna veder 35+, ale než jsme dorazili, ochladilo se a na koupání už nebylo do konce pobytu. Nosili jsme mikiny, na pláži po výletě vždycky malému sundali kalhoty, aby si pohrál v mokrém písku/na kraji moře, ale moc nepršelo, takže to nebyla žádná hrůza. Gdaňsk a okolí mám taky na seznamu, určitě to bude fajn.
Muslik Na Baltu jsme byli třikrát (Německo, Polsko, Estonsko) buď koncem srpna nebo v září a bylo kolem 30 stupňů pokaždé.
Já si pamatuju, jak jsme jezdili na Rujanu na tábor (teda jasně, ve středověku
) a bejvalo tam docela chladno, furt vítr a voda ledová... ale zdá se mi, že na tom globálním oteplování něco bude, protože i v ještě severnějším Švédsku je teď každý léto vedro k padnutí.
Tak bych se toho počasí nebála, Muslik ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)