GChK Taky jsem si říkala, že bych tam nějakou dobu vydržela :-).
Cestování
Kokoska jackie_0107
Sweet Potato dekuju!

barbucha Oteplování taky podezírám. Ve Švédsku jsme byli 2019 a ve Stockholmu bylo na padnutí.
Muslik byli jsme v srpnu a bylo teplo na koupani. Byl jsem prekvapena, jak dobre cesty podel baltu byly. Spousta cyklostezek, takze kolo je dobra volba. Dokonce jsme potkali cyklisty po pobrezi a jeli na normalnich trekovych nebo horskych kolech. Myslim, ze to bylo ve Slowinskem NP.
Muslik my byli v Polsku loni začátkem srpna v Gdaňsku a v Ustronie Morskie (u Kolobrzegu) a pokud plánujete se občas aspoň na chvíli namočit v moři, tak i v tom srpnu bylo v tom Ustronie strašně ledový. V Gdaňsku příjemné.A počasí nic moc, když bylo 25 stupňů, tak to bylo vedro.
Takže v červnu to bude loterie. Ale každopádně to stojí za to, já Polsko miluju ![]()
Sweet Potato krasny fotky. Nejake kyticky divoke by nebyly?
barbucha Oteplování taky podezírám. Ve Švédsku jsme byli 2019 a ve Stockholmu bylo na padnutí.
No že jo! Já tam léto trávím po krk ve vodě... a to ještě v těch rybníkách ehm jezerech je prakticky horká! ![]()
Sweet Potato To je taková krása!!!! ![]()
Sweet Potato asi jsem přehlédla, jestli jsi někde psala, kde jsi, Zanzi nebo Keňa? Nebo úplně jinde?
Edit Tanzanii jsem měla na mysli, jsem z toho Zanzibaru ještě furt zblbnutá :)
Sweet Potato Je to teda nadhera, ta pastvina se zebrama mě dostala.
Sweet Potato moc krásné fotky
Tu Afriku jsem odhadovala na Tanzanii... U nás doma velké téma. Můj muž právě teď vydává o svých safari v téhle zemi knížku. Je v tiskárně, ale je mi žinantní mu tady dělat reklamu, i když čtenářky by tu asi našel.
Archivářka Jee to je hezký. A tvůj muž je takhle zcestovalej jo? Nejseš moje učitelka z VŠ? Taková pěkná křestním jménem na S.?:-D
Archivářka Jee to je hezký. A tvůj muž je takhle zcestovalej jo? Nejseš moje učitelka z VŠ? Taková pěkná křestním jménem na S.?:-D
V Tanzanii byl 3x, Uganda, Namibie, Zimbabwe (to jsem se konečně odhodlala taky). V srpnu s ním jedu do Botswany.
Učila jsem jen chvilku na plzeňské pajdě pomocné vědy historické a jmenuju se jako babička sv. Václava, takže jsem tě bohužel nikdy neučila.
Archivářka Á, tak proto máš to úsloví o Africe! :-) Tvému muži závidím, všechny ty země bych chtěla navštívit! Ale zároveň mě Afrika úplně neuhranula, ale přiznám se, že ji mám procestovanou jen velmi málo, měla bych to napravit!!!
Archivářka Ooo, napiš mi prosím odkaz, až to vyjde! ![]()
Zážitky nemusí být pěkné, hlavně když jsou silné. Nestartuje nám auto.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)