Fakirka Díky.
Cestování
Sweet Potato No ale z toho jsou potom nejlepší historky!
Sweet Potato A hlavně když ty to jen fotíš!:-D Dobrá skupina!
Archivářka To víš, to by byla náhoda! Knihu sem pak napiš, snad pak dorazí i k nám do knihovny!
V létě nebo v září uvažujeme o Slovinsku s dětmi 1 rok a skoro 4. Byl jste někdo s podobně starými dětmi, popř. můžete doporučit destinaci?
Co tam chcete dělat?
Na koupání Čatež. Ale šla by i Ptuj, pokud někdo z dospělých rád plave a skáče. Pokud ne, Catez je pro děti rozhodně lepší.
Jinak Slovinsko je malé s výbornou dopravní infrastrukturou, přesuny jsou krátké a dost efektivní.
continuity vyloženě koupací dovolenou neplánujeme, jestli tak třeba na jeden dva dny zajet. Spíš nějaká lehká turistika co dovolí terén a děti/město, budeme mít i nosítko, ale primárně bych chtěla po asfaltce s kočárem. Starší bude mít kolo.
monis no to teda moc nevím. Z prírody je možnosť kolem Bledu, ale to už je turisticky masakr.
Když Soča, ale až dolu kolem Kobaridu, tam jsou jednodušší túry jak se to údolí otevírá. Kobarid je malinký, ale docela zajímavý, byly tam frontové línie během první války. Je tam k tomu i muzeum. V Nadiži se dá trochu koupat. Ale furt jsou to docela hory.
Koukám do Mapy a pak je lokalita s hodně turistickými i cyklostezkami kolem Mariboru (Pohorje). Nikdy jsem tam nebyla, ale vypadá to dobře, budeš muset googlit. Maribor samotný za návštevu celkem stojí. Sousední Ptuj je nejstarsi slovinské mesto, ale malinkate. Tam kolem řeky vede cyklostezka až k jezeru, jako procházka je to pěkný.
continuity díky za tipy, my máme na dovolené často dvoje ubytování a v půlce pobytu přejíždíme, tak to snad nějak nakombinujeme.
Lepší, než jsme doufali! Podruhé to totiž chcíplo přímo u téhle čičí, která rozhodně chcíplá nebyla. ![]()

Sweet Potato
Ale tak píšeš, vypadá to na do rý konec! ![]()
Sweet Potato
krásná kočička
Garfie Muselo nás roztlačit jiné auto. Absolutní šok nám ovšem připravila naše jinak zcela příčetná a vysoce inteligentní kamarádka, která prohlásila, že nemá problém vystoupit a jít tlačit. Co prý by se mohlo stát... Aneb "poslední slova před smrtí..." ![]()
Pět nás (o řidiči nemluvě) s ní o tom diskutovalo snad deset minut, ale neustoupila. Pravda, ani nevystoupila. Ale fakt by to udělala!
Ráno u snídaně pak vyprávěla o nějakém pitomci, co si na nádražním perónu sedl s nohama do kolejiště a smetlo ho pendolino, co prý si jako myslel... Tak říkám "holt někdo si sedá na perón, někdo leze ke lvům..." ![]()
Sweet Potato Kdo zustal v autě přežil a kdo tlačil tak ne?:-D Je to super!
Edit. dočítám:-D
No to by se určitě stalo mě, já bych jako měla pocit, že jsem v ZOO třeba:-D Jenže já bych dobrovolně auto tlačit nešla;-)

Sweet Potato Je někdo vevnitř? :)
eM Není.
Sweet Potato jsi statecna mne by tam nikdo nedostal ani za nic.![]()
Sweet Potato krasne fotky a asi trochu adrenalinu k tomu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)