strasny.
ja tenkrat taky mela 50kg......co je tohle za drzost?
Isca ale videla te v nich doufam?![]()
Zarinya Jo, a ten okamžik a pokleslou bradu jsem si užila![]()
Zarinya nojo tak ale to byly devadesátky... koupila jsem tam gatě dvoje a nosila jsem je snad deset let
slečně natruc![]()
žluťásek No ja jsem takhle sla do kavarny a rikam, ze chci s sebou presso.
A veledulezity superhipstersky mladik, co vypadal jako kombinace Krakonose a motyla Emanuela povysenym hlasem pravil: Myslite jako ESPRESSO?
Sla jsem do prdele. Ehm, teda jinam.![]()
viktorka_od splavu me se to stalo v recku a pritom rekyne a jejich pozadi......![]()
Luna Krakonoš a motýl Emanuel![]()
Isca melas rict Nelibi se mi barva, je fakt hnusna, tak na vas.
Kokoska tak to nema chybu.![]()
Bych mu asi řekla, že jestli nemaj presso, picolo bude stačit
A samozřejmě odešla středem bez kafe. Možná by to chudák ani nepřežil.
Luna tenhle coffeenacizmus je neco příšerného. Moje máma by mu řekla, že chleba levnější nebude, tak co se zalamuje.
Jezis me takhle o kafi skolili taky, ale vite kde? V takove te boude v parku na Kavcich horach....ty vado, vsak to neni ani kavarna....No pointa byla, ze jedine kafe je proste espresso, zadne velke preso s mlikem a cukrem neni kafe. Ze jsem ho tam pila obden, to je zahada;-).
Se mnou se jeden taky takhle dohadoval a nakonec teda donesl cukr s napisem "pozadej sveho baristu, jak prestat sladit"
peklo pekel
Kokoska Hahaha,tak to je nejlepsi hlaska!
žluťásek mne by fakt zajímalo, co si od toho slibujou, ze člověk, co pije 20 let sladký kafe si najednou řekne ajó, vždyť to hořký je mnohem lepší
Karja kafe na půl cesty
Potrefenáhusa Nee, to je na pankraci, to bych i nazvala kavarnou. Na kavcich horach za CT je nejaka hospoda proste;-).
Karja nam jednou "espresso s mlekem" odmitli prinest, ze nic takovyho neexistuje. Tak jo, treba je to zverstvo, ale proc bych si tam to mliko nemohla nalit?
Potrefenáhusa on mi řek, že u nich hořký kafe neprodávaj. Tak jsem si tam dala ty tři cukry a řekla, že já ráda sladší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.