Přiznání
999 tak jo, platí to! Mutziputzi kdy bude to cukroví k mání?
Mutziputzi jestli napeces tech 20 druhu na patrovej stojan, prijedu osobne ochutnat!
viktorka_od splavu to teda...no hele umim ten mrkvovej z prášku, když ho nakrájim na maličký kostičky počítá se to?![]()
Já mám ráda vanilkové rohlíčky, perníčky, pracny a linecké. Krémové taky moc nemusím, vyjma babiččiných peřížských rohlíčků. Jo, a ještě nepečené kokosovo-kakaové koule s rumem. A vánočku, že jo! BTW, kde v Praze koupit dobrou vánočku?
Včera jsem šla s manželem na večeři, měli jsme sraz až v restauraci. Chtěla jsem ho pobavit, tak jsem si na sebe vzala šedivou mikinu s kapucí, basic kousek ze Zary, který jsem si včera koupila. Něco takového jsem měla na sobě naposledy v devadesátkách. A co čert nechtěl, do té restaurace vešel můj známý s manželkou, naposledy jsme se viděli před 26 lety. Věděla jsem, že se na mě občas ptá, chtěl iniciovat setkání. Oni byli s manželkou dost vyfiklí, šli z nějaké akce, můj manžel decentně v černém a já jak puberťák v mikině a teniskách
.
999
A čo hovorí manžel na pubertiačku v mikine a teniskách?
paktofonika Líbila se mu
. A tomu chlapovi taky. Je to vtipný, kdyby to byla domluvená večeře, chtěla bych po těch letech udělat dojem a týden vymýšlela, co si vezmu na sebe.
999 No vidíš, tak pohoda. ![]()
paktofonika A my s tím tady naděláme...
.
dzizisketa kokosovo kakaove koule zni zajimave. muzu poprosit recept? da je delala z BB pudingu a strasne mi to chutna, ale tady v CR se neda sehnat.
kdyz uz jsme v tom priznani, cukrovi mi nejenom chutna, ale co je nejhorsi: nejsem lina ho upect! a vubec bez cukrovi a poradneho stromecku, to by ani nebyly Vanoce.
k majoneze mam nastesti neutralni vztah, klidne ji jim a uznavam, neni to spatne, ale bez problemu si ji odepru. stejne jako velikere kremove zakusky. zato to sladke suche cukrovi, to bude moje smrt.
Mně cukroví chutná a něco málo jsem schopná i upéct. Ale musí být dobře skladovaný, ideálně chvíli před konzumací vytažený ze spíže/studenýho sklepa, prostě z chladu, takovým těm oschlým věcem, co jsou už třetí den v obýváku na míse (zn. u nás to nikdo nejí), se dost obezřetně vyhýbám.
Zina
to se u nas nemuze stat, ze by tam neco strasilo tri dny, nevim proc bych pekla neco, co se u nas neji?
continuity tak u nás to přesně tak je. cukroví musí bejt, ale pak si každej vezme pár kousků to co má oblíbený a zbytek zůstane ležet. takže to průběžně vyhazuju.
viktorka_od splavu Tak ze nekdo nepece, protoze cukrovi nema rad, to je cajk. Ale ze nekdo pece a pak to vyhazuje, tak to je dost dobry. Bych se jim na to vy*. At si to napecou a vyhazuji sami. Ne?
Pavlena souhlasím:-)
Já si hlavně pamatuju, jak nás jako deti od toho celej prosinec odhaneli, aby se to jako do Vánoc nesezralo, a pak bylo jidla vsude tolik, ze po cukroví už nikdo ani nevzdechnul...
Potrefenáhusa proto od toho nikoho nevyhazuji a prave jsem zadelala testo na druhou davku vanilkovych rohlicku
ale presne jak pises, po vanocich to uz nikomu moc nejede.
continuity mne pak chutná cukroví na těch ruznejch silvestrech, kam všichni navalej, co jim zbylo. Cizi je proste nejlepsi
Potrefenáhusa to mi ani nepovidej, i kdyz se o vanocich ovladnu, tak na silvestra, jak se tam k tomu jeste nekolik dni chlasta (muz ma 30 jeste narozeniny a ano potvrzuji, ze cukr je proti opici), tak to dodelam
a hlavne kamaradky delaji takove druhy, co se u nas nikdy nedelaly, a nektere mi chutnaji hodne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)