Co vás dnes zaujalo

16. listopadu 2019 12:21
Offline olte
679 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 06:16
Reakce na barbucha:

​Prosimtě a kolikrát denně jindy jíš, aby ses necítila týraná? Jako 4-5 hodin "o hladu" to jest bez jídla, to nevydržíš?

Samozřejmě chápu zdravotní důvody, kdy se člověk musí najíst co dvě hodiny třeba aby neměl problémy... ale jinak v běžným módu snídaně/oběd/večeře to přece není nic neobvyklýho a k nevydržení

​no taky hledím, že dospělý člověk musí jíst i v divadle, nebo si nosit láhev s vodou.... pokud k tomu nemá zdravotní důvody

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 06:26

Garfie jo, mne přijde, ze cim jsem starsi, tim mi fakt tyhle úseky prijdou bohužel kratší, taky mam kabát prakticky novej, ale pamatuju si, jak mi nešel zapnout, kdyz jsem čekala první dítě, což je 5 let, a to novej tu sezonu nebyl...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 07:16

Garfie muž si letos koupil novou bundu na lyže, první za tu dobu, co jsme spolu Moje je o trochu mladší, ale výměnu by už taky potřebovala, nicméně nemám morál nic shánět. Ta jeho měla rozbitý zip, nebylo zbytí.

Offline letolet
700 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 09:19

Evaeva Garfie no mě letos došlo, jak moc starou bundu na lyže už mám, když jsem si uvnitř prohlédla ty všité kapsy - miniaturni kapsička na mobil na jedné straně a na druhé velká kapsa na nějaký přehrávač s vývodem na sluchátka. 

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 09:35

Ginevra Já byla nedávno v divadle v Londýně a fronta taky strašná. Mám pocit, fronty má záchod v divadle tak nějak patří ke koloritu :-).

Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:15

Souhlasím s barbucha ...přimlouvala bych se u klasických her za zachování původní formy,já to moderní pojetí nějak nemůžu skousnout...jo,konzerva

Ale co mi vadí víc,je nevhodné oblečení,jako,proboha,jen abych nemusela prohrábnout šatník a hledat něco slavnostnějšího?Vždyť návštěva divadla je přece jen něco víc,než návštěva kina...zajímavý,že oblečení na ples účastníci řeší mnohem víc...

A jídlo?Tak snad nemusím jíst každý dvě hodiny...

A k tomu oblékání...maminka,Pražanda,mi vždycky se znechucením líčila,jak v padesátých letech se chodilo do Národního nedbale oblečeno,že viděla celkem běžně i rádiovku na hlavě,i monterky...protože "já jsem dělník,tak ať každý vidí,že jsem ten,kdo protáčí kolem pětiletky"

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:26

Garfie Ha, mám kamarádku, který to umí taky tak rychle. Já si za tu dobu ani nerozepnu kalhoty a ona už je venku u umyvadla.

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:29
Reakce na olte:

​no taky hledím, že dospělý člověk musí jíst i v divadle, nebo si nosit láhev s vodou.... pokud k tomu nemá zdravotní důvody

na podzim jsem byla 3x za sebou v divadle a vždy mi přišlo, že přestávka s frontou na víno byla pro lidi top. V Kalichu mají u baru výstavu obrazů, ale k těm jsem se neprobojovala. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:30

Ludí oblečených v teplákoch v divadle videl môj muž v Rusku, v Petrohrade v roku 1967 .Nechcela som mu veriť, ale prisahá, že je to pravda . Nádherné divadlo, prekrásne Labutie jazero, - a ľudia  / nielen / v teplákoch .

Ja som jednoznačne za obliekanie primerané príležitosti .Aspoň ja mám  z návštevy divadla sviatočný pocit aj pre to, že sa upravím trošku viac, ako keď idem na nákup . 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:37

Ešte k tomu divadelnému bufetu - pred časom informoval slovenský spravodaj z Maďarska, že ktorýsi  verejný činovník prišiel s nápadom pridať viac  a dlhších prestávok v divadlách, práve kvôli konzumácii v bufetoch , ani tak kvôli pohodlí návštevníkov, ako kvôli obratu .  Národ si z toho robil srandu a bolo spústa vtipov ad absurdum .

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:39

Myrtila

Tak to já to beru do detailu:D

Jinak si kupují taky stejne oblečení, normálně třeba po sobě, ale tohle je fakt jinej případ, to ani nemusíš sledovat, to si prostě všimnes.

barbuchaJá teda 4 hodiny bez jídla nevydrzim, respektive jo, ale není to komfortní, už mám prostě hlad.Ty třeba kouříš, ale ono se to nezdá, ale cigarety i kavy docela tu potřebu jídla nahradí a oddálí. Já když jsem třeba někde ve firmě a trápí mě tam hlady, tak to kafe mi fakt pomůže.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:40

olteprosím vás a ty lidi mají ty zdravotní důvody napsané na čele nebo jak to poznáte? Mě v tom břiše umí hlady docela kručet, můžu se cítit trapně, ale jediné, co pomůže je najíst se. 

Bavíme se navíc o jídle během přestávky, kdy se jídlo normálně prodává, většinou nějaký junk food v bufetu. 

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:02

continuity Já mám stejný problém, že se často nestíhám najíst. A nevím, kdy se mi podaří něco pro mně vhodného ulovit. Tak to řeším tak, že mám s sebou sušené Jerky a želatinové medvídky. 

Ale  na představeních, kde jsem byla já, se vždycky stálo na víno. Takže to asi nebylo tak úplně potřeba..

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:13

Samantha taky jsem kolikrat do divadla sla rovnou z prace, navstevy doktora nebo tak. Kor v poslednich letech, kdyz mam hlidani je to honicka. Snazim se do toho volna napasovat co nejvic a jim spis za pochodu. Takze urcite pohorsuju, neb jim pri chuzi, na zastavce nebo v te prestavce. Nebo taky si nic nedam a kruci mi v tom brise behem predstaveni  Proto mi taky vyhovuje ta Viola. Vezmu kavu/vino/chlebicek a muzu si uzit predstaveni. A taky nemam nikdy cas jet domu, prevleci se do gala a teprve vyrazit smer divadlo, ktere kolikrat trva treba do deviti vecer....s oblecenim tedy pocitam uz rano, to problem nemam. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:25

Jos tak hlavně si to člověk chce užít, ne trpět hlady a žízní.

Co je lepší? Když jde člověk radostně do divadla v džínách a se svačinou nebo tam radši nejde vůbec? Tady si pořád někdo stěžuje, že lidi nemají rozhled a kdesi cosi, ale vlastně se vůbec nedivím, že do divadla radši nejdou.

Offline olte
679 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:26
Reakce na continuity:

olteprosím vás a ty lidi mají ty zdravotní důvody napsané na čele nebo jak to poznáte? Mě v tom břiše umí hlady docela kručet, můžu se cítit trapně, ale jediné, co pomůže je najíst se. 

Bavíme se navíc o jídle během přestávky, kdy se jídlo normálně prodává, většinou nějaký junk food v bufetu. 

​ale jo, v bufetu ať si každý koupí, na co má chuť... mě spíš zarazily ty příspěvky, že si někdo musí nosit jídlo a láhev s vodou s sebou

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:35

A já, jak to tu tak čtu, asi chci tu Prodanku vidět.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:42

olte no tak radši si vezmu vodu sebou než stát celou přestávku frontu na lahev vody za 70. Chlebíček a víno může být pro někoho součást zážitku, ale tohle žádný zážitek není.

Offline olte
679 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:55
Reakce na Evaeva:

olte no tak radši si vezmu vodu sebou než stát celou přestávku frontu na lahev vody za 70. Chlebíček a víno může být pro někoho součást zážitku, ale tohle žádný zážitek není.

​no a já to radši vydržím, však nejsem malé dítě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:56

olte já to teda nevydržím, tři hodiny nepít, ani nevidím důvod. Žízeň mám kolikrát už na metru.