olte no a někdo si to tam chce užít, ne jen přežít a vydržet.
Co vás dnes zaujalo
a já bych to žrádlo do divadla zakázala!
v hospodě se taky lidi po dosednutí necpou vlastním sendvičem, "protože ta objednávka dlouho trvá a kručí mi v břiše"
no dobře, sušenky v kabelce bych povolila ![]()
RoSa hele a komu to vadi? V divadle jsem taky jeste nesvacila, vodu jsem asi mela v kabelce (kdyz treba vyjdu z domova v sedm rano a domu se nedostanu). Ale ja tohle zkratka neregistruju, je mi jedno jestli se nekdo napije nebo kousne do chleba. Nevadi mi to ani v kine, kde kolikrat ty projevy zvukove jsou az az. Ale tam je ta hlasitost stejne takova, ze duni cele kino. A beru, ze multikina na tom vydelavaji.
Vadi mi kdyz se lidi hlasite bavi, nekdo se cpe mezi sedacky pozde a me zveda apod. Ale co ja vim, kdo se z divaku se cely den nezastavil, kdo ma cukrovku nebo jestli tam nejsou tehotne.
Ja si vzdycky, kdyz to jde, objednam jidlo a piti na prestavku predem. Jako vydrzet bez jidla 4-5 hodin se da, ale neni to prijemny a treba v doprave cestou domu se mi pak dela blbe. A je jedno, jestli jedu domu autobusem nebo taxikem.
no já si divadlo vždycky užívám, na jídlo a pití fakt neustále nemyslím![]()
olte tak ty jsi použila slovo vydržet, že jo.
olte tak ty jsi použila slovo vydržet, že jo.
no však jo a ty mě za to slovíčko musíš chytit![]()
olte baví mě to.
Sweet Potato minulý týden mi náhodou padl do oka rozhovor s Kateřinou Kněžíkovou, představitelkou Mařenky, a ta se tam k této inscenaci taky krátce vyjadřuje, a to sice diplomaticky, ale přece jen je vidět, co si o tom myslí. Já bych raději šla na představení, kde se zpívá s chutí a radostí.
Já jsem jako dítě chodila každý měsíc do Národního, většinou na operu a abych ty nekonečné árie Čo Čo San, Mařenek nebo Blaženek vydržela, nosila jsem s sebou patku suchého chleba zabalenou v kapesníku, kterou jsem po zhasnutí vybalila a okusovala ![]()
Ale i tak jsem tam chodila ráda! Zvláště tedy na balet, ale babička měla nějaké operní předplatné, ve kterém byl balet jen tu a tam.
já s tebou naprosto souhlasím. Me až doteď vůbec nenapadlo, že by si někdo do divadla vzal svačinu. Fakt ne. Já si to taky užívám a teda součástí toho je, že se obleču a upravím lépe než na běžný provoz. Asi jsem fiflena, ale mě to dělá radost.Hlad nemám. Nebo si zajdu před na večeři.
Ale tak zjevně džíny, svetr, řízek s chlebem do tašky a hurá do divadla. ![]()
Raduza no a někdo si to užije líp, když ví, že má v kabelce vodu a sušenky. Nějak nechápu, v čem je problém? Nikdo tě přece nenutí dělat to stejně.
Evaeva Sušenky nebo lahvička s vodou, to zcela chápu. Ale vybalit si v divadle krabici se salátem nebo něco podobného, to už ne.
Evaeva ne, nenutí. Prostě se mi návštěva divadla neslučuje s vybalenim svačiny o přestávce. Myslím si o tom své.
Sweet Potato jo, to souhlasím. Ale když mně to neomezí, tak je to jejich věc.
EvaevaMáš pravdu. Je.
Evaeva Sušenky nebo lahvička s vodou, to zcela chápu. Ale vybalit si v divadle krabici se salátem nebo něco podobného, to už ne.
Sušenky ne, ale nerezová drinking flask s vodkou, by se na některý představení hodila. :D :D a to vodku nemusím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)