Co vás dnes zaujalo

16. listopadu 2019 12:21
Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:58

olte no a někdo si to tam chce užít, ne jen přežít a vydržet. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 12:14
Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 12:23

a já bych to žrádlo do divadla zakázala! v hospodě se taky lidi po dosednutí necpou vlastním sendvičem, "protože ta objednávka dlouho trvá a kručí mi v břiše"  no dobře, sušenky v kabelce bych povolila

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 12:32

RoSa hele a komu to vadi? V divadle jsem taky jeste nesvacila, vodu jsem asi mela v kabelce (kdyz treba vyjdu z domova v sedm rano a domu se nedostanu). Ale ja tohle zkratka neregistruju, je mi jedno jestli se nekdo napije nebo kousne do chleba. Nevadi mi to ani v kine, kde kolikrat ty projevy zvukove jsou az az. Ale tam je ta hlasitost stejne takova, ze duni cele kino. A beru, ze multikina na tom vydelavaji.

Vadi mi kdyz se lidi hlasite bavi, nekdo se cpe mezi sedacky pozde a me zveda apod. Ale co ja vim, kdo se z divaku se cely den nezastavil, kdo ma cukrovku nebo jestli tam nejsou tehotne. 

Offline Friga
1896 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 13:01

Ja si vzdycky, kdyz to jde, objednam jidlo a piti na prestavku predem. Jako vydrzet bez jidla 4-5 hodin se da, ale neni to prijemny a treba v doprave cestou domu se mi pak dela blbe. A je jedno, jestli jedu domu autobusem nebo taxikem. 

Offline olte
679 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 14:41
Reakce na Pinot Noir:

​no já si divadlo vždycky užívám, na jídlo a pití fakt neustále nemyslím

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 14:46

olte tak ty jsi použila slovo vydržet, že jo.

Offline olte
679 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 14:58
Reakce na Pinot Noir:

olte tak ty jsi použila slovo vydržet, že jo.

​no však jo a ty mě za to slovíčko musíš chytit

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:01

olte baví mě to.

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:18

Sweet Potato minulý týden mi náhodou padl do oka rozhovor s Kateřinou Kněžíkovou, představitelkou Mařenky, a ta se tam k této inscenaci taky krátce vyjadřuje, a to sice diplomaticky, ale přece jen je vidět, co si o tom myslí. Já bych raději šla na představení, kde se zpívá s chutí a radostí.

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:28

Já jsem jako dítě chodila každý měsíc do Národního, většinou na operu a abych ty nekonečné árie Čo Čo San, Mařenek nebo Blaženek vydržela, nosila jsem s sebou patku suchého chleba zabalenou v kapesníku, kterou jsem po zhasnutí vybalila a okusovala

Ale i tak jsem tam chodila ráda! Zvláště tedy na balet, ale babička měla nějaké operní předplatné, ve kterém byl balet jen tu a tam.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:30
Reakce na olte:

​já s tebou naprosto souhlasím.  Me až doteď vůbec nenapadlo, že by si někdo do divadla vzal svačinu. Fakt ne. Já si to taky užívám a teda součástí toho je, že se obleču a upravím lépe než na běžný provoz. Asi jsem fiflena,  ale mě to dělá radost.Hlad nemám.  Nebo si zajdu před na večeři. 

Ale tak zjevně džíny, svetr,  řízek s chlebem do tašky a hurá do divadla.

Offline olte
679 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:39
Offline olte
679 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:40
Reakce na Pinot Noir:

olte baví mě to.

​tak se bav

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:44

Raduza no a někdo si to užije líp, když ví, že má v kabelce vodu a sušenky. Nějak nechápu, v čem je problém? Nikdo tě přece nenutí dělat to stejně. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:55

Evaeva Sušenky nebo lahvička s vodou, to zcela chápu. Ale vybalit si v divadle krabici se salátem nebo něco podobného, to už ne.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:56

Evaeva ne, nenutí.  Prostě se mi návštěva divadla neslučuje s vybalenim svačiny o přestávce.  Myslím si o tom své.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 15:57

Sweet Potato jo, to souhlasím. Ale když mně to neomezí, tak je to jejich věc.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 16:15

EvaevaMáš pravdu. Je.

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 16:15
Reakce na Sweet Potato:

Evaeva Sušenky nebo lahvička s vodou, to zcela chápu. Ale vybalit si v divadle krabici se salátem nebo něco podobného, to už ne.

​Sušenky ne, ale nerezová drinking flask s vodkou, by se na některý představení hodila. :D :D a to vodku nemusím.