Co vás dnes zaujalo
...jo, tenhle typ výrobku mám moc ráda.! Je toho "hodně"/100g(oproti protein tyčinkám), a je to dobrý, zasytí to a hodně mi to chutná.
Kokoska můžeš jí dát úplně na nulu. A samozřejmě krajní místa, to s miminem ani jinak nejde. Jak píšu, mně by to nenapadlo, ale zase tak strašný prohřešek se mi to nezdá. Třeba na té batolaterně by to určitě šlo.
A co uděláš s tím druhým dítětem, kvůli kterýmu jsi do divadla šla? Necháš ho tam sedět samotný a poletíš za miminem, nebo ho čapneš a poběžíš i s ním? Vsadím boty že začne řvát taky ![]()
barbucha ano, to je ten důvod, proč bych já to neudělala. Ale někdo má třeba dítě, které to zvládne, jdou s dobrou kamarádkou,kterou dítě zná...
Hlásím, že jsem včera byla v Národním, děti jsem nechala doma
Zaujalo mě množství opravdu hezkých divadelních rób u dam, viděla jsem i nekolik nedivadelních outfitů, většinou jsem to odhadla na cizince. Akorát když Carmen zpívala Habaneru a byla v nejlepším, někomu těsně za mnou začal zvonit mobil ![]()
Tak mi zrovna muž psal, že zapomněl, že jdou dneska z práce do divadla, jestli nebude vadit, že je ve svetru. Má na sobě takovy se zipem do třetiny hrudníku.
brrr vtira se mi predstava svetru do tretiny hrudniku ![]()
Kokoska nebo nejaky rozhalenky s chlupama ven ![]()
Potrefenáhusa Ale no fuj!
Tady je zrovna řeč o divadle a teď máme každý měsíc jeden kousek ![]()
Takže naposledy jsem šla sice vyfintěná, vlasy upravené a šaty až k zemi...ale v converskách a s berlema. A taky jsem měla dovolenou ![]()
A představení bylo v ideálním čase, končilo po 7., takže večeře po načasovaná skvěle.
Ale další představení budou v týdnu v časech od 19 do cca 21:00 nebo delší a to zrovna přemýšlím, jak udělat s jídlem, protože po práci moc nestíháme, než se do divadla dopravíme, být tam dopředu, protože jako srnka zrovna neběhám, já bych brala, kdyby u nás byly lóže a mohla bych si do ní objednat 2 chlebíčky a víno ![]()
Já jdu za měsíc do Švanďáku, tam to je s bufetem jak? ![]()
No, mna raz do divadla obliekli v Orsay, takmer doslova, lebo mi volal manzel, ze ma listky od kolegu na Radosincov a mali sme tam byt o hodinu. No a uz som sa nemala ako dostat domov, tak som vletela do najblizsej konfekcie, co bol teda horeuvedeny Orsay, kde som povedala pani predavacke, ze kam idem a moje konfekcne cislo a ona mi do kabinky naznasala par dohromady ladiacich veci. Takze som bez straty korunky akurat nechala v satni nakupnu tasku s vecami, v ktorych som bola predtym.
Ale chapem, ak toto niekto neda a ak je to fakt len par ludi, tak to hadzem do mentalnej skatulky Asi Nieco Nevyslo.
Jedine co mi na tom vadi, su moji nevdacni potomkovia, ktori take nieco okamzite zneuziju na "vidis, ani on/ona nie je vo formalnom a Ty Nas Furt Nutis" ![]()
Tak teda z úplně jinýho soudku... náhodou jsem padla na tenhle rozhovor (podle mě jeden z nejlepších na tohle téma): https://zpravy.aktualne.cz/domaci/spotlight-hana-fristenska-zpravy/r~4adb082aae4e11ef80bfac1f6b220ee8/
Nejen že mě to zajímá kvůli pokročilýmu věku a hrozícím chorobám
ale tak vůbec - ty obstrukce/zařizování mi přijdou dost hrozný (a ještě nezbytně - zatím - v jiným státě)... Co si o tom myslíte, a jste pro nebo proti? Osobně bych to podpořila zfleku.
barbucha Já byla vychovaná umět nést svůj kříž, takže pro mne to určitě není, ale pokud by se pro eutanazii rozhodl někdo z rodiny, nemám s tím problém. Oboje prarodiče zemřeli doma v požehnaném věku a je to hodně těžký, strašně moc. To je téma, po plese. :D
Najhoršie na tom je, že keď už by to malo byť, vacsinou clovek nevládze a vlastne uz ani nevníma a je tak mimo, že to nejde. A je to ohromne ťažké pre blízkych, pochopiť a už vobec nie sa s tým zmieriť vopred. Je to odvahe urobiť také rozhodnutie, o pochopení, udržaní dôstojnosti a viere
Verím že by to mohlo byť aj u nás, ale v praxi si to neviem predstaviť.
barbucha podporila bych to. Jen to bude pravne asi dost tezky ohlidat, aby nekoho nenechali treba laskavi pribuzni "utratit" kvuli dedictvi apod. Ty obstrukce asi jsou nezbytny.
barbucha s těmi obstrukcemi souhlasím, aby se eleminovalo nějaké hnutí mysli nebo pokusy o zneužití, ale za sebe bych si přála, aby bylo dostupné i u nás.
Janulik03 pro případ, že/až už se sama nebudu schopna rozhodovat, tak se chystám sepsat "dříve vyslovené přání". Jako že třeba nechci resuscitovat, budu-lí už ležák, nebo nezavedení gastro sondy v terminálním stadiu rakoviny... Nechci strávit měsíce v LDN. A nechci od děti péči 24/7. Ještě to budu muset promyslet.
Ak by som chcela byť hodne ironická, tak ooviem, že postačí u nas sa v istom veku po uraze dostať na interné oddelenie. Tak sa z cloveka uplne v kondícii fyzicky aj psychicky, stane po par dnoch ležiak, ktorý je na oblbovakoch s plienkou a nespoznavajuci rodinu. Potom je to už šup, šup aj bez povolení
barbucha jsem pro vsema deseti. Po vychytani všech much,což zrovna u nás snad pomalu nejde a o liknavosti a nedodržování předpisů nemluvě.
Janulik03Ty ale zaměňuješ příčinu s následkem. ![]()
Euthanasie by měla umožnit důstojný a dobrovolný odchod v případě, že už to prostě není k žití.
O čem píšeš ty, je nedůstojná sada kroků vedoucí k tomu, aby hlavní aktér tu euthanasii potřeboval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)