+ coralline Musela jsem si vygooglit, co přesně je biatlon. Což myslím hezky ilustruje můj vztah k němu ![]()
Přiznání
To je nějaký sport, ne?
(druhá věta dtto)
ja teda bohuzel uz vim, co je biatlon, ale muj vztah k jakymkoliv sportum prenasenym na televizni obrazovku to nijak nevylepsilo;-))
Jezdí se tam na lyžích a střílí, jestli jsem to správně pochopila. Proč se na to někdo dívá v TV teda nevím :-) Ale tak já zas koukám na jiný blbosti, takže to nikomu neberu.
Mimochodem, objevila jsem úplně super skvělej seriál, kdybyste některá třeba byla taky nemocná nebo se vám nechtělo péct linecký nebo mýt okna nebo tak něco.
Home Fires - odehrává se v malé obci v Británii za II. sv. války, hlavními hrdinkami jsou ženy různých generací, které společně založí Ženský institut na pomoc mužům ve válce. Trochu něco podobného jako třeba Bomb Girls nebo Foylova válka bez té detektivní zápletky. Hrozně se mi líbí výprava, kostýmy, rekvizity, všechno. Jeden díl je na 45 min, ale jestli vás netlačí čas, tak zaručuju, že u jednoho dílu na odpoledne fakt nezůstanete :-)
Mne relaxační hudba většinou dost irituje. Na masážích nebo kosmetice musím dřív nebo později požádat o její vypnutí.
Ehm... ja sa na biatlon pozerám rada. Väčšinou s otcom keď som na sviatky doma
. Od mala som s ním pozerávala šport v telke, tak mi to ostalo.
Přiznávám, že mi významná prohlášení typu "nevím, co je biatlon" dost lezou na nervy. A to jsem absolutní nesportovec.
Na vanoce jedine turne 4 mustku![]()
To zní dobře! Hned jsem se koukla a na Netflixu bohužel není :-(
A já zas nechci mít těch placených kanálů víc a stahovat pirátsky taky ne, těžký to mám!
Mne relaxační hudba většinou dost irituje. Na masážích nebo kosmetice musím dřív nebo později požádat o její vypnutí.
jo,presne. Za piskani delfinu nebo sumeni pralesa bych neusnula ani za tyden. :-D
Jednou se mi pokusili pustit šumící les s ptactvem do MR, aby ten kravál nebyl tak nepříjemný, brala jsem radši kravál..ale když je to fakt hudba a ne tenhle hluk nekoordinovanej, tak mi to neva..třeba na masáži
Mně vadí i ta relaxační hudba, protože jí chybí gradace. Pořád čekám, že něco a ono nic, jede to jak kolovrátek.
No to je fakt..
Jakože čekáte, až se do toho práskne, a pak s pocitem, že je splněno, můžete usnout? :-)
Mně vadí i ta relaxační hudba, protože jí chybí gradace. Pořád čekám, že něco a ono nic, jede to jak kolovrátek.
Neinspiruje se náhodou u Cimrmana? U něj se taky střídaly chvíle očekávání a chvíle zklamání.
![]()
Ve skutečnosti jsem v životě při žádné masáži, relaxaci, meditaci...neusnula a nejspíš ani neusnu. Já jsem eáda, když usnu ve vlastní posteli. Takže poslouchat hudbu je pro mne možnost, jak soustředit myšlenky na něco neutrálního a zastavit takový ten jejich zběsilý kolotoč. Ale poslouchat něco, co jede jak zaseknutá deska bez pointy mne akorát rozčílí.
K tomu Cimrmanovi - on je motiv zklamaného očekávání skutečně termín z literární teorie, konkrétněji z versologie.
Když tě tu tak vidím, přiznám se, že mi pořád vrtá hlavou, kdo je ten tvůj chlap.![]()
To je přece Doctor Who ![]()
Ach so. Přiznání - nikdy jsem to neviděla, znám pouze z doslechu, Tardis, budka a tak. A vizuálně to mám spojené s tím šedivým.
Já to objevila poměrně nedávno. Ono je to teda hrozná blbost, ale taková milá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)