Ale musela jsem si poposednout, aby mi to došlo.
Přiznání
To ovšem dámy o hodně přicházíte. Na mne teď například vykouklo celebrití novorozeně Lennon Marlene Haj Smetana (ne, nejsou to čtyřčata) a hned mám veselejší den.![]()
Mě by zajímalo, co je to to "Haj" ![]()
Jinak mi to celý zní jako název nějakejch keksů ![]()
Jo, při letmém přečtení něco jako citrónovo-medovníkové se smetanou...
Haj mi tam taky nesedí... možná nějaká inovace se žraločím masem? kostní moučkou? ![]()
Sušenky se žraločím masem, to bude tak pro psy ![]()
Haj je příjmení otce dítěte :-) (Jordan Haj, je to Izraelec, původně z Prahy)
Eště že se nejmenuje třeba Rubinstein. Už takhle bude mít holka honičku se podepsat ![]()
Já stejně nechápu, proč ty ženský tomu svýmu dítěti mermomocí cpou i to svoje příjmení? Notabene Smetana... v kombinaci s tím zbytkem to moc světově nezní
... a nebo že by paní matka byla nějaká přízeň po Bedřichovi a proto na tom tak lpí? ![]()
Po matce nebo po otci, to máš fuk, ale snad by stačilo jedno
Nechápu, na co si to hrajou, na nějakou aristokracii? Stopadesát křestních jmen a příjmení rozhodně aspoň dvě - to z každýho pepíčka či mařenky udělá hned pomalu vévody z Alby! ![]()
jak ja ti rozumim. orientacni znalost sportu, notabene sportu, kde mame docela solidni reprezentaci, povazuji neco jako soucast vseobecneho rozhledu. jsem zvedava, jestli by se takto vsichni hned hlasili k tomu, ze nevi, kdo byl treba Heyrovsky, ale ze si to do rana vygugli (pripadne nevygugli).
my jsme asi divna rodina, vcera jsme nasli ve starych zahradach v Bratislave fakt divny plod, a hned po prijezdu domu a udelani nejnutnejsich veci, uz muz googlil, co to muze byt. a ona to Maklura oranzova
s tím heyrovským mi to přijde celkem mimo. bych to spíš přirovnala k tomu, že nemám vůbec přehled o současném umění, například. pyšná na to nejsem, ale je to mimo moje zájmy, nerozumím tomu, tak co už. sport (ten koukací) dtto. jestli někdo 12 hodin denně běhá/hraje na housle, protože ho to strašně baví a ostatní zainteresovaní ho obdivují a vyhrává s tím různé ceny a soutěže tak supr, gratuluju, sledovat to ale nemusím. ten první je teda asi často v televizi, novinách... tak ho možná budu znát. druhýho stopro ne, pokud to není náš soused:-))
Tak tak. Netvrdím, že všichni mají žít biatlonem, chraň bůh. Jen mi přijde, že s některými pojmy, názvy, jmény, se člověk musel za svůj život mnohokrát setkat a zná to aspoň pasivně. Strašně mne točí, že dneska je in plácat se za neznalosti po ramenou. Tím nemyslím zdejší spoludiskutující! (U těch mne ta nevědomost fakt překvapila, vzhledem k tomu, jak na mne jinak působí) Ale všelijaké celebrity v televizních pořadech, hrdé, že nevědí, kde je Šumava a kdo byli Beatles. A největší sprchu vždy dostanu od své DSD, která dokáže okázale neznat něco, co stokrát viděla, slyšela, navštívila...protože ji to zrovna nezajímá.
Ty maklury jsme kdysi zkoumali v Lednici, tam to zřejmě sázeli relativně ve velkém.
Veľmi rada pozerám skoky na lyžiach a v posledných rokoch "povinne" Rallye Dakar.
a nebo že by paní matka byla nějaká přízeň po Bedřichovi a proto na tom tak lpí?
Přízeň ve videoklipu Wohnout - Vltavo. ![]()

A to existuje dogbiatlon! A taky psí triatlon, jeden s výmluvným názvem Železný pes (a mrtvý páníček) :D
A v dogbistlonu střílí páníček po psu nebo naopak?![]()
Záleží, kdo má ten den horší výsledky! :D
Brok je vítěz tak jak tak.
A já prosím hlásím, že už vím, co je biatlon
a že makluru znám už asi dva roky (taky jsem objevila podivný plod v sousedství...). Až na to, že když objevím podivný plod, tak mě to zajímá a taky ho vygoogluju, stejně tak třeba když někdo použije nějaké cizí slovo, nebo třeba latinský citát, který neznám, od teď to budu dělat i u sportu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)