Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 22:35
Reakce na Dadoo:

Ale musela jsem si poposednout, aby mi to došlo. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 11:51
Reakce na Sweet Potato:

Garfie 

To ovšem dámy o hodně přicházíte. Na mne teď například vykouklo celebrití novorozeně Lennon Marlene Haj Smetana (ne, nejsou to čtyřčata) a hned mám veselejší den.

Mě by zajímalo, co je to to "Haj" 

Jinak mi to celý zní jako název nějakejch keksů 

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 12:37
Reakce na barbucha:

Jo, při letmém přečtení něco jako citrónovo-medovníkové se smetanou...

Haj mi tam taky nesedí... možná nějaká inovace se žraločím masem? kostní moučkou? 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 12:39
Reakce na RoSa:

Sušenky se žraločím masem, to bude tak pro psy 

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 13:08
Reakce na barbucha:

Haj je příjmení otce dítěte :-) (Jordan Haj, je to Izraelec, původně z Prahy)

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 20:18
Reakce na Garfie:

Eště že se nejmenuje třeba Rubinstein. Už takhle bude mít holka honičku se podepsat 

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 20:30
Reakce na barbucha:

Já stejně nechápu, proč ty ženský tomu svýmu dítěti mermomocí cpou i to svoje příjmení? Notabene Smetana...  v kombinaci s tím zbytkem to moc světově nezní ... a nebo že by paní matka byla nějaká přízeň po Bedřichovi a proto na tom tak lpí?

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 20:46
Reakce na RoSa:

Po matce nebo po otci, to máš fuk, ale snad by stačilo jedno   Nechápu, na co si to hrajou, na nějakou aristokracii? Stopadesát křestních jmen a příjmení rozhodně aspoň dvě - to z každýho pepíčka či mařenky udělá hned pomalu vévody z Alby! 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 09:17
Reakce na Sweet Potato:

jak ja ti rozumim. orientacni znalost sportu, notabene sportu, kde mame docela solidni reprezentaci, povazuji neco jako soucast vseobecneho rozhledu. jsem zvedava, jestli by se takto vsichni hned hlasili k tomu, ze nevi, kdo byl treba Heyrovsky, ale ze si to do rana vygugli (pripadne nevygugli).

my jsme asi divna rodina, vcera jsme nasli ve starych zahradach v Bratislave fakt divny plod, a hned po prijezdu domu a udelani nejnutnejsich veci, uz muz googlil, co to muze byt. a ona to Maklura oranzova

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:04
Reakce na continuity:

s tím heyrovským mi to přijde celkem mimo. bych to spíš přirovnala k tomu, že nemám vůbec přehled o současném umění, například. pyšná na to nejsem, ale je to mimo moje zájmy, nerozumím tomu, tak co už. sport (ten koukací) dtto. jestli někdo 12 hodin denně běhá/hraje na housle, protože ho to strašně baví a ostatní zainteresovaní ho obdivují a vyhrává s tím různé ceny a soutěže tak supr, gratuluju, sledovat to ale nemusím. ten první je teda asi často v televizi, novinách... tak ho možná budu znát. druhýho stopro ne, pokud to není náš soused:-))

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 11:49
Reakce na continuity:

Tak tak. Netvrdím, že všichni mají žít biatlonem, chraň bůh. Jen mi přijde, že s některými pojmy, názvy, jmény, se člověk musel za svůj život mnohokrát setkat a zná to aspoň pasivně. Strašně mne točí, že dneska je in plácat se za neznalosti po ramenou. Tím nemyslím zdejší spoludiskutující! (U těch mne ta nevědomost fakt překvapila, vzhledem k tomu, jak na mne jinak působí) Ale všelijaké celebrity v televizních pořadech, hrdé, že nevědí, kde je Šumava a kdo byli Beatles. A největší sprchu vždy dostanu od své DSD, která dokáže okázale neznat něco, co stokrát viděla, slyšela, navštívila...protože ji to zrovna nezajímá.

Ty maklury jsme kdysi zkoumali v Lednici, tam to zřejmě sázeli relativně ve velkém.

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 12:15

Veľmi rada pozerám skoky na lyžiach a v posledných rokoch "povinne" Rallye Dakar.

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 13:10
Reakce na RoSa:

a nebo že by paní matka byla nějaká přízeň po Bedřichovi a proto na tom tak lpí? 

Přízeň ve videoklipu Wohnout  - Vltavo.  

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 13:19
Reakce na Sweet Potato:

A to existuje dogbiatlon! A taky psí triatlon, jeden s výmluvným názvem Železný pes (a mrtvý páníček) :D

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 13:21
Reakce na dzizisketa:

A v dogbistlonu střílí páníček po psu nebo naopak?

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 13:27
Reakce na Sweet Potato:

Záleží, kdo má ten den horší výsledky! :D

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 13:28
Reakce na dzizisketa:

Brok je vítěz tak jak tak.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 13:57
Reakce na continuity:

A já prosím hlásím, že už vím, co je biatlon  a že makluru znám už asi dva roky (taky jsem objevila podivný plod v sousedství...). Až na to, že když objevím podivný plod, tak mě to zajímá a taky ho vygoogluju, stejně tak třeba když někdo použije nějaké cizí slovo, nebo třeba latinský citát, který neznám, od teď to budu dělat i u sportu.