Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 22:40

Co biatlon, letos a vlastně ani vloni jsem na to nekoukala. Nebaví mě, jak se vždycky něco zpopularizuje a pak na to najednou čumí přesně i ti, co vloni ani nevěděli, oč jde.

Ale teď to bude zajímavý, Rusové asi pěkně zobou a zrovna Češi podali oficiální žádost o prošetření. Huhuhuuuu, to jsou bejci, jestli bere i Šipulin, tak to bude velký. 

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 22:40
Reakce na Mulen:

tak s takovým prohlášením bys u nás doma narazila :D

Offline Mulen
4779 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 23:13
Reakce na moora:

V první chvíli jsem myslela, že se to týká vysavače na okna, co se řešil ve vedlejším vlákně (mimochodem, ty sněhové vločky se chystám vystřihovat už dlouho a furt se k tomu ne a ne dostat.) 

No ještě řekni, že to není pravda.  Předevčírem jsem (znovu) koukala na Benátské upíry a rybí mimozemšťani, co se maskujou za upíry a ještě jak hororově cenili ty zuby... 

A v angličtině jsme předvánočně koukali na vánočního Mistra Beana a on si tam hraje s Dálekem. 

Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 03:15
Reakce na Sweet Potato:

Přiznávám, že mi významná prohlášení typu "nevím, co je biatlon" dost lezou na nervy. A to jsem absolutní nesportovec.

Tak kdyz uz jsme v tom priznani, ja opravdu a namoudusi nemam poneti, co je "biatlon" - ale neprohlasuji to vyznamne, nybrz opatrne a bojacne! A slibuju, ze do zitrka vygoogluju! 

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 07:47
Reakce na Sweet Potato:

Přiznávám, že mi významná prohlášení typu "nevím, co je biatlon" dost lezou na nervy. A to jsem absolutní nesportovec.

Já asi budu vypadat jako úplný ignorant, ale víš, že jsem to vážně nevěděla? Jako vím, že je to sport, ale to je všechno, než mi žo žluťásek objasnila, tak bych ho ani "nezařadila", ani zhruba o co v něm jde. Mě to prostě nezajímá, muž sport nesleduje a doma nemáme TV. Ale není to významné prohlášení, přísahám, spíš se za to stydím, ve společnosti nenápadne mlčím a tady jsem to přiznala až díky žluťáskovi. 

MP Marge To dočítám až teď a cítím se trochu líp :-)

Offline žluťásek
8599 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 12:25
Reakce na Garfie:

To moje přiznání také nemělo vyznít jakkoliv opovržlivě, nepohrdám biatlonem, lidmi, co ho sledují ani žádným jiným sportem. Jen zkrátka obecně sport vůbec nesleduju, zhruba tuším pravidla nějakých nejznámějších sportů jako je fotbal nebo hokej, ale třeba jsem vůbec nevěděla, že se v ČR koná nějaký biatlonový závod.

Taky nemáme televizi, noviny čtu jen výjimečně a zprávy na internetu mám odfiltrované jen podle rubrik, které mě zajímají. Takže se obvykle ani nestane, že by na mě na hlavní straně vyskočily nějaké bulváry, celebrity nebo sporty, protože je v těch sledovaných nemám zařazené. Když nejsem v práci nebo se nepohybuju zrovna někde mezi lidmi, kteří si o nějaké konkrétní akci povídají, tak často ani nevím, že se koná. Ale nejsem na to zrovna pyšná, vím, že je to z mé strany dost ignorantnství.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 13:26
Reakce na žluťásek:

To máme úplně stejně :-) S tím sportem zrovna už mi to ani nepřijde, moje okolí z toho má spíš srandu.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 14:19
Reakce na žluťásek:

Garfie 

To ovšem dámy o hodně přicházíte. Na mne teď například vykouklo celebrití novorozeně Lennon Marlene Haj Smetana (ne, nejsou to čtyřčata) a hned mám veselejší den.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 14:30
Reakce na Sweet Potato:

tak to je mazec. diky Smetana sem hned odhalila o koho jde.A to si zvladla to jmeno vypsat na jeden zatah?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 14:34
Reakce na Zarinya:

Kupodivu jo. Ale chvíli jsem dumala nad pohlavím.

Offline žluťásek
8599 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 14:42
Reakce na Sweet Potato:

Zrovna jsem dočetla rozhořčenou diskuzi, jak si rodiče můžou dovolit dát chudáku dítěti takové jméno. Mně se sice různé exotické výstřelky někdy protiví, ale zrovna kombinace Lennon Marlene mi přijde vyloženě libozvučná, to jméno se mi moc líbí.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 14:42
Reakce na Sweet Potato:

vidis to me ani nenapadlo.Ja to brala automaticky,ze je to kluk.Je to kluk?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 14:56
Reakce na Zarinya:

Že jsi to ty, můžeš hádat ještě jednou.

žluťásek 

Tak oni asi v Česku moc pobývat neplánují.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 15:13
Reakce na Sweet Potato:

holka?tak to to jmeno nechapu .

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 15:46
Reakce na Sweet Potato:

Ach, tak o této šťastné události jsem se dozvěděla díky sociálním sítím 

Retweeted Dojnice (@dojnice):Emma Smetana porodila holčičku jménem Lennon Marlene Haj Smetana. Maminka i dítě jsou v pořádku - tedy, až na to jméno.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 17:11

tak marlene by snad kluka nepojmenovali...

Offline Mirka
3998 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 17:27

podle stejné logiky bych čekala, že Lennon nebude děvče nebo křestní jméno děvčete, ale mně je to úplně fuk

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 17:29
Reakce na moora:

Ja ty Anglicky znejici jmena neznam a znelo mi to klukovsky, no.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 17:58
Reakce na moora:

Nikdy nevíš. :-))

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 21:38