Tiež sedím v práci. A tiež ukončujem dlhoročný vzťah, ale teda definitívnu dohodu odkladáme až na nový rok. V chladničke mám slivovicu, ale piť nemôžem, šoférujem. Prajem veľa síl, a myslím, že to Baileys si dať môžete už teraz.
Přiznání
Betsey, Sweet_Potato: Díky, ženy. Baileys zatím zůstalo neotevřeno, rozhodla jsem se být dámou a nalít si ho až po obědě. Momentální depresivní propad zažehnaly vaše komentáře. :-)
To ma mrzí, betsey tiež. Tak nech je nový rok aj novým začiatkom.
Nechce se mi vůbec jít spát.
Jak na Nový rok, tak po celý rok...to bude krušný vstávání do práce ![]()
kľud, také zlé to nebude. Si predstavte, že by polovica obyvateľstva mala stráviť celý rok s opicou ![]()
Právě jsem odhalila dzizisketa, tak už vím, jak se jmenuje a kde bydlí :-D Má na fb stejnou ikonku co mela na pekle a zapojila se do debaty, na kterou jsem koukala i já :-D
Já jsem ji odhalila v článku o psích sportech, kde měla fotku. Myslím, že ho dokonce sama psala nebo spolupsala. Ale kde bydlí teda nevim ![]()
Na Jižáku, kruci, vždyť to tady furt píšu! :D
A joo, pravda. To ta moje skleroza
Si to někam poznamenám a přijdu si pro tu čokoládu se Solathis.
Ja ji taky odhalila - dokonce 2x, poprve si nepamatuju a podruhe taky pres nejaky koment na fb, bohuzel si nepamatuju ani kde bydli ani jmeno.
Jo vlastne, na FB mame jednu spolecnou znamou. Na to jsem prisla po tom clanku.
ja jsem tak ted odhalila LorelaiH z MP, je to kamaradka me kamaradky, na facebooku a mela tam stejnou fotku
a od te dobz mi vrta hlavou, jestli je manzelka naseho spoluzaka z vysoke nebo jak k ni ta ma kamaradka prisla ![]()
Mně se PP líbí. A to tak, že jsem právě zakoupila lístky do ND. Na květen a je téměř vyprodáno!!!
Však se zeptejte :-) Jedna moje kamarádka má zase mezi přáteli Brunhilde, taky se asi zeptám, kde k ní přišla.
dzizisketa jsem taky objevila na FB přes někoho známého v debatě, ale myslím, že společné přátele nemáme, byla to jen náhoda.
Jo, tu jsem taky videla (bud FB nebo insta) a taky si nepamatuji jmeno, jen me nejak zaujalo.
Snad se nakonec nezname vsichni.
A FB brunhilde bych fakt chtela videt.
Je dost vtipný.
Ja taky, hec :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)